Se reiau spectacolele cu public la Filarmonica de Stat „Transilvania”

Se reiau spectacolele cu public la Filarmonica de Stat „Transilvania”
| Foto: arhiva

Publicul va putea să intre în sala de concerte de la Colegiul Academic, pentru a se bucura live de muzică, vineri, 7 mai, de la ora 19.00.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

După mai bine de 6 luni de concerte online, în afara sălilor de spectacole (cu excepția unor spectacole în Turda și Câmpia Turzii), Filarmonica de Stat ,,Transilvania” este prima instituție de spectacole din Cluj care are bucuria de a se reîntâlni cu o parte din public, chiar în sala de spectacole.

Concertul de ,,redeschidere a porților” sălii de spectacole se numește ,,PATIMI” și reprezintă o versiune mai complexă a concertului de Paști, oferit online, în Vinerea Patimilor, atât pe pagina de Facebook a Filarmonicii de Stat ,,Transilvania”, cât și pe canalul de YouTube al acesteia.

Corul Filarmonicii de Stat ,,Transilvania”, sub conducerea maestrului Cornel Groza, va oferi publicului un superb program de lucrări din repertoriul internațional și din repertoriul românesc, care va surprinde toate momentele importante ale Săptămânii Patimilor și ale Învierii, într-un larg spectru compozițional: Giovanni Pierluigi da Palestrina, Ede Terényi, György Deák-Bárdos, Antonio Lotti, Felicia Donceanu, Gioachino Rossini, Quirino Gasparini, Gheorghe Dima, Ciprian Porumbescu, Gheorghe Cucu, Alexandru Podoleanu, Gavriil Musicescu, Anton Bruckner, Antonio Lotti, Lodovico da Viadana, Tomás Luis de Victoria.

E un prilej de bucurie atât pentru public, dar, mai ales, pentru artiști, ca acest gen de concert să se poată desfășura în sala de concerte, acolo unde muzica este ,,la ea acasă”. Vocile corale sună cu totul altfel ascultate live, dar, mai ales, într-o sală cu public.

Conform legii și condițiilor de distanțare impuse, din cele 860 locuri ale sălii, doar 232 de locuri vor fi disponibile pentru o reprezentație în sala de spectacole (30% din capacitatea sălii). Biletele se pot achiziționa fie de la agenția de bilete a Filarmonicii de Stat ,,Transilvania”, de la parterul Casei de Cultură a Studenților, fie online, la următoarele link-uri:

https://www.entertix.ro/.../patimi-7-mai-2021-casa...

• https://www.myticket.ro/.../patimi-7-mai-2021-casa...

În ceea ce privește participarea publicului la spectacol, aceasta se va face doar cu respectarea regulilor de distanțare impuse de lege, fără a fi nevoie de prezentarea vreunui certificat de vaccinare sau vreun rezultat de test PCR.

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, purtarea măștii este obligatorie pe toată durata evenimentului. Intrarea la eveniment se face doar pe sensul marcat, cu începere de la 18.30 și cu efectuarea triajului epidemiologic.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza