Se caută filme pentru TIFF 2023

Se caută filme pentru TIFF 2023

TIFF, Festivalul Internațional de Film Transilvania, anunță deschiderea înscrierilor de filme pentru cea de-a 22-a ediție, care va avea loc timp de 10 zile, în iunie 2023, la Cluj-Napoca.

Cineaștii pot înscrie filme în trei programe competiționale - „Competiția oficială”, „What's Up, Doc?” și „Zilele Filmului Românesc” (scurt și lung-metraj) - și trei programe non-competiționale: „Lună Plină”, „Supernova” și „Fără limită”.

TIFF 2023. Bine de știut:

Competiția oficială este dedicată regizorilor aflați la primul sau al doilea lungmetraj de ficțiune, iar What's Up, Doc? regizorilor aflați la primul sau al doilea documentar. Filmele înscrise în programele competiționale trebuie să fi fost produse (data premierei) după 1 mai 2022. Filmele străine și românești înscrise în Competiția oficială și în competiția What's Up, Doc? trebuie să nu mai fi fost prezentate în România. Premierele naționale au prioritate în Zilele Filmului Românesc. Termen-limită: 1 februarie 2023.

TIFF 2023. Taxe de înscriere

Pentru toate filmele de lungmetraj internaționale, taxa de înscriere este 20 euro, în perioada 25 octombrie - 15 decembrie 2022 (early bird), și 40 de euro în perioada 16 decembrie - 1 februarie 2023. Filmele românești sunt scutite de taxa de înscriere.

Regulamentul poate fi consultat aici: https://tiff.ro/regulament-tiff-2023

Înscrieri aici: https://vp.eventival.com/tiff/2023

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza