Scurtmetrajul clujean "Gobbel", în cursa nominalizărilor pentru Premiile GOPO 2012

Scurtmetrajul clujean
Scurtmetrajul "Gobbel", realizat de o absolventă a UBB intră în cursa pentru nominalizările celei de a şasea ediţie a Premiile GOPO 2012.

Un scurtmetraj despre întoarcerea în România a unui sas emigrant, realizat de regizoarea Raluca David, absolventă a Facultăţii de Teatru şi Televiziune din cadrul Universităţii "Babeş-Bolyai" (UBB) se află pe lista producţiilor eligibile GOPO 2012. Nominalizările vor fi date publicității marți, 21 februarie, iar gala Premiilor GOPO 2012 va avea loc pe 26 martie.

În cursa pentru nominalizările celei de-a șasea ediții a Premiilor Gopo au intrat 98 de titluri, 21 de lungmetraje, 20 de filme eligibile la categoria documentar şi 60 de scurtmetraje, produse sau co-produse de companii româneşti şi lansate pe marile ecrane sau în circuitul festivalier în cursul anului 2011.

Nominalizările vor fi stabilite de un juriu alcătuit din 11 membri: regizorul Florin Șerban, actrița Ozana Oancea, scenograful Cristian Niculescu, monteurul Dan Nanoveanu, distribuitorul Radu Nicolau, scriitoarea Ana Maria Sandu și criticii de film Andrei Gorzo, Ileana Bîrsan, Dana Duma, Andrei Rus și Codruța Crețulescu.

Scurtmetrajul "Gobbel" a fost selectat la cea de-a zecea ediţie a programului Berlinale Talent Campus. Manifestarea are loc în perioada 11-16 februarie în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Berlin.

Etichete
Comenteaza