Sala Polivalentă se transformă în catwalk pentru Gala UAD

Sala Polivalentă se transformă în catwalk pentru Gala UAD
Cea de-a XXIII-a ediţie a Galei UAD Fashion Design va avea loc sâmbătă, 1 iulie 2017, începând cu ora 19.00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Colecțiile prezentate în cadrul fashion show-ului de sâmbătă seara aparțin absolvenților de Licență și Masterat ai Departamentului Modă-Design Vestimentar. În urma unor previzionări, Comisia Departamentului a ales un număr de 27 de colecții, care se ridică la nivelul exigențelor impuse de eveniment.

Creaţiile studenţilor de anul acesta pun accentul pe dezvoltări de volume inedite, palete cromatice sofisticate, forme care hibridizează croiuri clasice cu croiuri avangardiste, intervenții spectaculoase pe suprafețe textile, broderii și imprimări digitale pe materiale inovatoare.

În premieră anul acesta, ţinute din fiecare colecție vor fi prezentate într-o expoziție cu fotografii profesioniste care au fost realizate de Emil Costruț în cadrul unui shooting special, stilizat de Diana Flore. Fotografii vor repezenta Departamentul Modă - Design Vestimentar în cadrul Expoziției Absolvenților, care va fi vernisată pe 2 iulie, ora 18.00, la Expo Transilvania.

În ceea ce priveşte coordonatorii colecţiilor care vor fi prezentate pe strapontină, acestia sunt: la licență, prof. univ. dr. Elena Basso Stănescu și conf. univ. dr. Lucian Broscățean, iar la master prof. univ. dr. Anca Pia Rusan, prof. univ. dr. Elena Basso Stănescu și conf. univ. dr. Lucian Broscățean.

 

Comenteaza