S-au vândut în câteva ore TOATE biletele la concertul lui Andre Rieu de la BT ARENA. Violonistul va oferi încă un concert, în 4 martie

S-au vândut în câteva ore TOATE biletele la concertul lui Andre Rieu de la BT ARENA. Violonistul va oferi încă un concert, în 4 martie

Alături de orchestra sa, maestrul André Rieu a anunţat că va urca pe scena BT-Arena din Cluj-Napoca, pe 3 martie 2023. În câteva ore concertul a devenit SOLD OUT cu toate biletele vândute, aşa că violonistul va oferi încă un concert, în 4 martie. 

André Rieu, celebrul violonist și compozitor care a făcut muzica clasică accesibilă milioanelor de oameni din întreaga lume și a transformat valsul într-o senzație internațională, revine la Cluj în cadrul turneului mondial al anului 2023, pentru a le oferi admiratorilor o nouă experiență muzicală de neuitat.

Alături de orchestra sa, maestrul André Rieu a anunţat că va urca pe scena BT-Arena din Cluj-Napoca, pe 3 martie 2023, iar concertul grandios va fi cu siguranță unul dintre cele mai importante evenimente concertistice ale anului 2023 din România.

Biletele, care au fost puse în vânzare marți, 1 noiembrie 2022, începând cu ora 11:00 și sunt disponibile exclusiv în rețeaua Eventim.ro, au fost vândute în câteva ore, aşa că violonistul va concerta şi în data de 4 martie.  

"Biletele pentru concertul artistului André Rieu programat vineri, 3 martie 2023, la BT Arena din Cluj-Napoca s-au vândut în ritm alert încă din primele minute de la lansare.În numai câteva ore de la punerea biletelor în vânzare, capacitatea sălii a fost ocupată în proporție de 85%, iar numărul rezervărilor au arătat că toate cele 7.500 de locuri vor fi ocupate în totalitate până la finalul zilei.

Urmărind evoluția accelerată a vânzărilor dar și interesul masiv din partea publicului, Laishoo Events, organizatorul evenimentului, împreună cu echipa artistului André Rieu au luat decizia să anunțe o nouă reprezentație.

Prin urmare, celebrul violonist alături de cea mai mare orchestră privată din lume va evolua pe scena din inima Ardealului pe 3 și 4 martie 2023", a anunţat eventim.ro

"Ne bucurăm că André Rieu revine la Cluj-Napoca nu pentru unul, ci pentru două concerte în BT Arena. Pregătim iubitorilor de muzică și de spectacol, împreună cu organizatorii și promotorii unor astfel de evenimente, câteva surprize pentru anul 2023", a anunțat Ionuț Rusu, directorul BT Arena.

Pentru concertele de la Cluj, incluse în cadrul turneului mondial 2023, André Rieu le promite spectatorilor peste trei ore de muzică live într-un spectacol total. Muzica, dansul, emoția și veselia se vor reuni pe aceeași scenă marcând încă o seară de neuitat.

Comenteaza