S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Sting de la Cluj-Napoca

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Sting de la Cluj-Napoca
Fanii Sting pot să-şi achiziţioneze bilete pentru concertul artistului din 17 octombrie 2017, de la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Preţul biletelor variază în funcţie de locul în sală şi costă între 146 şi 467 de lei. La acestea se mai adaugă şi un număr limitat de hot seats disponibile la preţul de 823 de lei. Biletele hot seats oferă acces, pe scaun, pe cele mai bune locuri din sală, precum şi un pachet special ce conţine: o legitimaţie suvenir din partea turneului Sting, un cadou şi chiar posibilitatea de a întâlni câţiva dintre membrii echipei lui Sting. Toate biletele sunt disponibile pe site-ul www.eventim.ro precum şi în reţele afiliate, respectiv: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, librariile Carturesti, Humanitas si Diverta, magazinele Carrefour şi benzinariile OMV.

Concertul, care marchează prima vizita a artistului la Cluj-Napoca, este inclus în turneul intitulat 57th & 9th, ce promoveaza noul proiect muzical al artistului, un album cu puternice influenţe rock. Materialul discografic poartă acelaşi nume, fiind intitulat astfel dupa intersecţia pe care Sting o parcurgea zilnic în drumul său către studioul unde înregistra noile piese.

Turneul a inclus până în prezent peste 50 de oraţe din lume, fiind extrem de apreciat de presa muzicală internaţională. 

Gordon Matthew Thomas Sumner, cunoscut sub numele de scenă ca Sting, este un muzician englez din Wallsend, Newcastle-upon-Tyne. Înaintea carierei remarcabile de artist solo, a fost liderul vocal, principal compozitor şi basist al trupei rock The Police din anii 1970-1980. Ca muzician solo şi ca membru al trupei The Police, Sting a vândut peste 105 milioane de înregistrări, şi a fost distins cu şaisprezece premii Grammy.

Comenteaza