Rugbiştii clujeni au strâns 9.500 lei pentru Asociaţia de Autism Transilvania

Rugbiştii clujeni au strâns 9.500 lei pentru Asociaţia de Autism Transilvania
Rugbiştii clujeni au strâns 9.500 de lei în urma unei expoziţiei de tablouri cu vânzare, bani pe care i-au donat Asociaţiei de Autism Transilvania. Lucrările au fost realizare de elevii Liceului de Arte Plastice "Romulus Ladea" în cadrul proiectului FairArtPlay.

Licitaţia lucrărilor a fost organizată de secţia de rugby a CS Universitatea şi a avut loc joi, 21 iunie.La eveniment au participat rugbişti veterani şi oameni de afaceri apropiaţi sportului cu balonul oval.

Aceştia au licitat toate tablourile expuse și au strâns suma de 6.000 de lei. Alţi 3.500 de lei au fost obţinuţi din vânzarea a 12 tablouri în cadrul expoziţiei organizate în 20 mai, în Parcul Iuliu Haţieganu, cu ocazia finalei Turneului Final de Rugby U17, găzduit de Cluj-Napoca şi Câmpia Turzii. Lucrările au fost realizate de elevi chiar în timpul meciurilor de rugby.

Fondurile colectate au fost donate Asociaţiei Autism Transilvania, în beneficiul copiilor cu tulburări din spectrul autist, pentru coordonarea departamentului de incluziune școlară.

Etichete
Comenteaza