Reactor la Turda și Câmpia Turzii. Cum poţi ajunge pe scenă

Reactor la Turda și Câmpia Turzii. Cum poţi ajunge pe scenă
În luna aprilie, spațiul cultural Reactor de creație și experiment din Cluj-Napoca aduce în Turda și Câmpia Turzii proiectul Sub Reflector, într-un proiect desfășurat cu sprijinul Fundației Comunitare Cluj, prin programul Cercul Donatorilor - ediția Orașele Clujului.

Sub Reflector e un spectacol-eveniment, creat de și pentru locuitorii aceluiași oraș, e un loc de întâlnire între cei aflați mereu în public, dar care își doresc să urce pe scenă, și cei curioși să descopere ce povești și talente ascund străinii alături de care trăiesc. Proiectul Sub Reflector s-a născut în octombrie 2014 și a avut deja două ediții în Cluj.

"La Reactor, artiştii au ocazia să îşi exprime emoţiile, convingerile, căutările, în faţa unui public atent şi curios. Dar publicul? Oamenii care privesc cu fascinaţie scena? Ce pasiuni ascund în ei? Ce ne uneşte, dincolo de viaţa şi jobul de zi cu zi? Ne-am hotărât să ne îndreptăm atenția înspre spre cei care nu sunt obișnuiți cu ea, pentru a vedea ce iese la iveală... sub reflector!

Așa s-a născut ideea unui spectacol în care performerii sunt oamenii din jurul nostru, ingineri, pensionari, psihologi sau asistente medicale. Pentru că un om nu se definește numai prin jobul lui, pentru că, așa cum spunea unul dintre participanții clujeni, ai nevoie să faci ceva, pur și simplu, pentru tine. Separat de ce așteaptă de la noi familia, șeful, societatea, avem pasiuni care ne eliberează și ne permit să ne îndeplinim datoriile, lipsiți de frustrări", spune Oana Mardare, coordonator de proiecte și membru al echipei Reactor.

Așadar, echipa Reactor lansează apelul de înscriere pentru participanți! Se caută oameni talentați și curajoși pentru cele două ediții Sub Reflector, care vor avea loc pe 24 aprilie (în Câmpia Turzii, la Casa de Cultură Ioan Floaşiu) și 26 aprilie (în Turda, la Fabrica de Timp Liber). Cei interesaţi trebuie să trimită o scurtă descriere a lor și a momentului pe care doresc să îl prezinte, până cel târziu pe 15 aprilie.

Comenteaza