Programul și biletele pentru TIFF 2020 sunt online

Programul și biletele pentru TIFF 2020 sunt online

Într-un an în care măsurile siguranță și cele de distanțare socială sunt prioritare, TIFF se reconfigurează și propune o ediție cu proiecții exclusiv în aer liber, în 13 locații din Cluj-Napoca și din împrejurimi. Vă așteaptă peste 130 de filme, concerte, expoziții între 31 iulie și 9 august.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Important: măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus vor fi obligatorii atât pentru echipă, cât și pentru public și invitați, și vor fi afișate vizibil în toate locațiile TIFF.  Programul complet este disponibil aici: https://tiff.ro/ programTIFF2020.

Locațiile TIFF 2020

PIAȚA UNIRII

MUZEUL DE ARTĂ, str. Piața Unirii, nr. 30

BÁTHORY, Curtea Liceului Teoretic „Báthory István”, str. Mihail Kogălniceanu nr. 2

COȘBUC, Curtea Liceului Național „George Coșbuc”, str. Avram Iancu, nr. 70-72

APÁCZAI, Curtea Liceului Teoretic „Apáczay Csere János”, str. Ion I. C. Brătianu, nr. 26

EPISCOPIA UNITARIANĂ, acces din str. Brassai nr. 8-10

USAMV, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, Calea Mănăștur 3-5

IULIUS PARC, str. Alexandu Vaida Voevod, nr. 53 B,

CLUB TRANSILVANIA, B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 41

HOIA, Aleea Muzeului Etnografic

UBB, Curtea Universitătii Babeș Bolyai, acces din strada Ion I. C. Brătianu, nr. 22

BONȚIDA, Castelul Bánffy

VLAHA, Arkhai Sculpture Park

Măsuri de acces

În fiecare locație de proiecție, vor exista fluxuri de intrare și ieșire vizibil marcate, iar membrii echipei TIFF vor ghida în permanență accesul.  La intrare, se vor scana biletele, se va efectua un triaj observațional și se va verifica temperatura (non-contact). Astfel, persoanele care au temperatura mai mare de 37,3°C sau prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree), cât și cele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locație. Purtarea măștii și respectarea distanței de minimum 1,5 metri între persoane vor fi obligatorii pe tot parcursul evenimentului.  Scaunele vor fi aranjate în două moduri, pentru o persoană și pentru 2 persoane care vor viziona filmul împreună, și vor fi dezinfectate după fiecare proiecție.
Regulile detaliate vor fi publicate pe site-ul tiff.ro și vor fi afișate în locații.

 
#HAILATIFF
 
Program extins pentru două dintre locațiile cu tradiție în festival și cu lipici la public: Castelul Banffy de la Bonțida și Arkhai Sculpture Park de la Vlaha: 

Ziua Maghiară se transformă în Zilele Maghiare și vine cu opt dintre cele mai apreciate filme recente din Ungaria, între 4 și 6 august.

În Ziua HBO, pe 7 august, vezi primele două episoade din producția originală Bani negri (pentru zile albe)/ Tuff Money. Scris și regizat de Daniel Sandu (Un pas în urma Serafimilor), serialul îi are în distribuție pe Alexandru Papadopol, Cristian Bota și Medeea Marinescu, într-o poveste plină de umor despre un jaf neobișnuit.

Filme valoroase, restaurate, primesc un suflu nou și atenție pe măsură, în cadrul unor proiecții speciale: Apa ca un bivol negru, Balanța, scurtmetraje din arhiva UNATC, Crash.

Între 1-7 august, diminețile la TIFF încep cu filmele EducaTIFF. Muzeul de Artă găzduiește, în fiecare zi, de la ora 10:00, pe ecran LED, proiecțiile selectate pentru copii și adolescenți.

În Piața Unirii, zilnic, de la 14:00 | 15:30 | 17:00 | 19:00, artiștii clujeni cântă pentru tine la BT Live Sessions. Vino să asculți jazz, classic, fusion, café concert, electro.

O selecție de titluri va fi disponibilă online, pe teritoriul României, pe TIFF Unlimited (unlimited.tiff.ro). Lista lor va fi anunțată în curând.

Warm-up TIFF la Event Park Snagov în București

 Serile de film din Event Park Snagov continuă pe 23, 24 și 25 iulie și cu trei proiecții realizate în parteneriat cu TIFF, de la ora 21.00. Două dintre cele trei filme vor fi difuzate în avanpremieră în România pe ecranul Event Park: The Heist of the Century (regia Ariel Winograd), un film spectaculos despre cel mai elaborat jaf al unei bănci din istoria Argentinei, inspirat din fapte reale, The Man Who Killed Don Quixote - aventuri și fantezie marca Terry Gilliam, și Be Water (regia Bao Nguyen), un documentar mult așteptat despre viața lui Bruce Lee, adus în avanpremieră.

Program și bilete, exclusiv online, pe www.eventpark.ro.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Etichete
Comenteaza