Programul "Picnic in the Park"

Programul
Muzică, teatru, târg de carte şi haine şi bucate delicioase, de "1 Mai muncitoresc", la "Picnic in the Park" Cluj-Napoca.

 

Evenimentul organizat de iniţiatorii festivalului "Jazz in the Park" va avea loc în Iulius Parc, în intervalul orar 12.00-22.30. 

Programul muzical al evenimentului: 

14:00 - trei concerte susţinute de tineri cu vârste între 7 şi 19 ani, elevi ai şcolii de muzică "The Beat"

17:00 - Basska (România)

19:00 - Shazalakazoo (Serbia)

20:30 - Moonlight Breakfas (România)

Pe toată durata evenimentului, clujenii vor putea participa şi la minireprezentaţii de teatru (jocurile copilăriei orchestrate de trupa Create.Act.Enjoy), muzică acustică, târg de haine (Târguţu' vintage) sau târg de carte (o sută de cărți ce pot fi răsfoite sau cumpărate, puse la dispoziţie de librăria Bookstory).

Organizatorii pregătesc o zonă de relaxare, precum și o serie de concursuri pentru toate vârstele. Participanții vor putea veni cu coșul de picnic de acasă sau își vor putea cumpăra gustări și băuturi din zona amenajată în parc. Vor exista şi pături de închiriat. De copii au grijă cei de la Fantasmagia.

"Sunt și șanse de ploaie, dar sunt mici, chiar dacă, uitându-ne acum pe fereastră, nu ne vine să credem. Oricum, am pregătit un cort frumos și încăpător sub care ne putem adăposti de ploaie, dac-o fi să fie. Dacă plouă, o să plouă pentru timp. În vremea asta picnicul se mută în cort sau, de ce nu, putem atunci da o tură prin Iulius Mall, până iese soarele, apoi ne adunăm iar în parc", transmit organizatorii. 

Accesul este liber. 

Comenteaza