Premiu pentru cel mai bun film de promovare pentru o trupă de teatru clujeană

Premiu pentru cel mai bun film de promovare pentru o trupă de teatru clujeană
Organizatorii Festivalului Naţional de Teatru Independent au acordat premiul pentru cel mai bun film de promovare Companiei Varoterem Projekt din Cluj.

Compania Varoterem Projekt din Cluj a obţinut premiul pentru cel mai bun film de promovare în cadrul Festivalului Naţional de Teatru Independent (FNTI), desfăşurat în perioada 2 - 8 noiembrie la Bucureşti.

Este vorba de cea de-a III-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru Independent, eveniment conceput cu scopul de a promova şi susţine mişcarea independentă de teatru din România.

În cadrul festivalului au putut fi văzute, pe scenele bucureştene, 35 de producţii din toate colţurile ţării. Trupa clujeană a participat la Festivalul Naţional de Teatru Independent cu reprezentaţia Zero, jucat la Godot Cafe - Teatru, un spectacol scris  şi regizat de Bálint Botos pe baza textelor lui David Foster Wallace, William S. Burroughs și Allen Ginsberg.

FNTI este primul festival de teatru din România, ce reuneşte artişti şi companii de teatru independent din întreaga ţară, în spaţii culturale independente sau neconvenţionale.

Comenteaza