Premieră la Fabrica de Pensule, mâine seară: cum ajung patru femei obişnuite dive

Premieră la Fabrica de Pensule, mâine seară: cum ajung patru femei obişnuite dive
Premieră la Fabrica de Pensule, mâine seară: producţia se situează la limita dintre teatreu, dans şi viaţa reală şi combină elemente de mişcare cu producţii video şi sunet, după cum spune Kinga Kelemen, de la Groundfloor Group, trupa de teatru care pune în scenă producţia.

„Divas" are premiera mâine seară la ora 20 în sala studio a Fabricii de Pensule şi este construit pe un scenariu propriu al regizorului Ferenc Sinkó, pe tema identităţii feminine în societatea de astăzi. Spectacolul se produce în jurul a patru femei aflate în etape diferite ale traseului între femeia obişnuită şi divă. „Este o călătorie în sufletul şi imaginaţia acestor personaje - un univers complex, influenţat ireversibil de publicaţiile adresate „sexului frumos", de reclamele de cremă anti-rid, de capcana frumuseţii şi a timpului", adaugă Kelemen. Pe scenă vin cunoscutele artiste clujene Imola Kézdi, Csilla Albert, Zsuzsanna Vass şi Missy.

Costumele poartă semnătura Bianca Imelda Jeremiás, coloana sonora este realizată de Ion Coroi, imaginile video sunt de concepute de Tihamér Török. Spectacolul durează 60 de minute şi este finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional şi respectiv de National Cultural Fund of Hungary. Biletele costă 10 lei iar numărul locurilor este limitat.

 

Comenteaza