Ploaia amână spectacolul Operei Cluj de duminică. Când a fost reprogramat

Ploaia amână spectacolul Operei Cluj de duminică. Când a fost reprogramat
| Foto: Facebook.com/OperaCluj

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, organizatorii Operei din Cluj-Napoca au fost nevoiți să reprogrameze pentru luni spectacolul „Nabucco”, care ar fi trebuit să aibă loc duminică, în Piața Unirii.

„La Cluj, a venit “toamna nebun de frumoasă”, vremea e cum nu se poate mai neprietenoasă cu opera sub cer înstelat, așa că suntem nevoiți să reprogramăm NABUCCO luni, 30 august, de la ora 20:00, în Piața Unirii.

Ne pare rău pentru această schimbare de ultim moment , abia am așteptat să ne bucurăm de acest final de august împreună, dar nu ne-a ieșit să mutăm norii din Piața Unirii.

Biletele rezervate pentru duminică rămân valabile pentru spectacolul de luni și mai avem câteva locuri disponibile pentru cei cărora le plac deciziile spontane. Locuri se mai pot rezerva accesând linkul: https://www.bilete.ro/nabucco”, au transmis organizatorii.

Reamintim că, accesul la spectacolele din Piața Unirii este liber și va fi permis, conform normelor legale în vigoare, doar persoanelor vaccinate cu schemă completă împotriva noului coronavirus, pe baza adeverinței de vaccinare, celor care au un test RT-PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și celor care dovedesc, printr-o adeverință emisă de medicul specialist, că se află într-o perioadă de 15-180 de zile de la infectarea cu noul coronavirus.

Purtarea măștii va fi obligatorie pe toată durata evenimentelor din cadrul festivalului Opera Aperta.

Comenteaza