Video Propunerea României pentru Eurovision, interpretată de clujeanca Roxen: 2 milioane de vizualizări pe YouTube

Propunerea României pentru Eurovision, interpretată de clujeanca Roxen: 2 milioane de vizualizări pe YouTube
| Foto: eurovisionworld.com

Cântăreaţa Roxen, adică Larisa Giurgiu, de 20 de ani, născută la Cluj, va reprezenta România la Eurovision 2021. Piesa "Amnesia" a depăşit pragul de două milioane de vizualizări pe YouTube - Eurovision Song Contest.

"Amnesia" este unul dintre cele mai urmărite pe canalul concursului internaţional, cu 1,4 milioane de vizualizări. Piesa are 850.000 de vizualizări şi pe canalul de YouTube al tinerei artiste, depăşind 2,2 milioane de afişări, şi adună, pe cele două conturi, 60.000 de aprecieri, informează TVR, conform AGERPRES

Piesa României la Eurovision a atras un val de comentarii pozitive, numeroşi fani din România şi din străinătate manifestându-şi susţinerea pentru Roxen şi pentru proiectul "Amnesia".

"Sunt fericită de fiecare dată când văd că piesele mele sunt primite bine de public şi apreciate de un număr atât de mare de oameni. Mai ales acum, când vine vorba despre piesa pe care o voi cânta pe scena Eurovision. "Amnesia" este o piesă specială, cu un mesaj în care se pot regăsi foarte mulţi, aşa că nu pot decât să mă bucur de rezultatele pe care le are în acest moment.

Le mulţumesc tuturor pentru susţinere şi pentru toate mesajele frumoase pe care mi le trimit constant. Înseamnă enorm pentru mine, mă motivează să muncesc mai mult şi să dau tot ce am mai bun", mărturiseşte reprezentanta României la Eurovision.

Roxen a început repetiţiile pentru show-ul de pe scena din Rotterdam şi a înregistrat piesa "Amnesia" live-on-tape. Acest tip de înregistrare este o premieră în istoria concursului şi a fost solicitată tuturor artiştilor participanţi, pentru realizarea show-ului în eventualitatea în care unii dintre ei nu vor putea călători în Ţările de Jos, din cauza unor eventuale restricţii impuse de pandemie.

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul "Open Up", cu semifinalele în 18 şi 20 mai şi cu finala în 22 mai. La ediţia cu numărul 65 a concursului participă - alături de România - alte 40 de ţări. Atât semifinalele, cât şi finala internaţională a ESC 2021 vor fi transmise live pe TVR.

Comenteaza