Peste 200 de trupe din 35 de țări, înscrise la concursul Jazz in the Park

Peste 200 de trupe din 35 de țări, înscrise la concursul Jazz in the Park

212 trupe din 35 de țări s-au înscris pentru a șasea ediție de International Competition.

''Număr record în istoria concursului. Ce tare! Avem trupe de peste tot din lume, începând cu țările europene, Ungaria, Belgia, Olanda până la Statele Unite, Marea Britanie, Islanda, Elveția și Coreea de Sud. Trupe pe care am început să le ascultăm și suntem impresionați de ce artiști vom avea. Va fi o ediție de neratat. Asta cu siguranță!
Revenim pe mijlocd de aprilie cu cei 15 finaliști pe care îi vom asculta în Parcul Central, între 30 iunie și 2 iulie 2023. Cu acces liber și atmosferă de festival!'', transmit cei de la Jazz in the Park.

Evenimentele marca Jazz in the Park sunt organizate de Fapte, o organizație culturală care dezvoltă oameni, idei și comunități prin puterea evenimentelor. În 2023 vor avea loc, în Cluj-Napoca, două mari evenimente: International Jazz in the Park Competition | Parcul Central | 30 iunie – 2 iulie, Jazz in the Park Festival | Parcul Etnografic ”Romulus Vuia” | 1-3 septembrie. Festivalul va fi limitat la 7.000 de oameni pe zi. Abonamente aici: https://jazzinthepark.iabilet.ro.Organizatorii au anunțat primul val de artiști ai festivalului: The Cinematic Orchestra, Mulatu Astatke, Billy Cobham, Fun Lovin’ Criminals și Martina Topley-Bird. Pe lângă ei, au confirmat prezența la Jazz in the Park 2023: Alexandru Andrieș, The Heliocentrics, Ada Milea, Mansur Brown, Tatran, Mörk, Daykoda, 7th Sense și Jazzybit.

Comenteaza