Peste 100 de filme din toate colțurile lumii la “ClujShorts”

Peste 100 de filme din toate colțurile lumii la “ClujShorts”

Echipa de selecție a Festivalului Internațional de Film de Scurt Metraj "ClujShorts" a finalizat etapa care stabilește filmele ce vor fi prezentate anul acesta în cadrul festivalului care va avea loc în perioada 5-14 aprilie.

Organizatorii spun că, la fel ca și în anii precedenți, în festival vor fi prezentate filme din toate colțurile lumii și din toate genurile.

"Calitatea filmelor înscrise se dovedește a fi de la an la an tot mai mare, ceea ce face procesul de selecție tot mai dificil. Și asta mă bucură... valoarea festivalului crește prin prisma filmelor prezentate. ClujShorts este văzut la nivel internațional ca un festival de bună calitate, ceea ce din nou mă bucură." spune Rareș H. Stoica, director artistic ClujShorts.

Anul acesta, ClujShorts promite din nou experiențe cinematografice veritabile și o sumă de evenimente, dedicate deopotrivă cineaștilor și cinefililor, menite să satisfacă cele mai înalte așteptări.

Lista completă a filmelor care vor fi proiectate în cadrul festivalului care va începe în 5 aprilie, o puteți găsi AICI.

Comenteaza