Organizatorii UNTOLD, ironici la adresa autorităților. I-au făcut să anuleze Massife Winter, iar acum nu mai sunt restricții

Organizatorii UNTOLD, ironici la adresa autorităților. I-au făcut să anuleze Massife Winter, iar acum nu mai sunt restricții
| Foto: Facebook

Edy Chereji, directorul de comunicare al UNTOLD, este nemulțumit de faptul că autoritățile au indicat celor din industrie să anuleze evenimentele programate pentru această primăvară, în contextul în care în 9 martie au fost ridicate toate restricțiile privind pandemia COID.

Amintim că, Massife Winter 2022, care trebuia să aibă loc în perioada 6-12 martie 2022, la Poiana Brașov, a fost amânat. Organizatorii au transmis într-un comunicat oficial că festivalul din stațiunea montană a fost reprogramat pentru sezonul de iarnă 2022-2023. 

”Gata, s-a decis! E oficial! S-a încheiat! Incepand de astăzi Covid-19 este istorie! 

Aducem mulțumirile noastre autorităților centrale care, printre altele, acum 1 luna si jumatate ne-au indicat sa anulam toata evenimentele din luna martie, spunandu-ne cu înfrigurare ca așa cum arată statisticile, trendurile, analizele, experții, excelu’ si graficele, in martie încă va fi rau si ca abia din luna mai putem sa ne gandim la reluarea evenimentelor… Surpriza mare, pare ca Mama Omida era si ea la butoane.

N-am avut parte de predictibilitate in ăștia 2 ani de criza, n-am avut parte de ea nici acum cand i-au pus cruce. Sa fim sanatosi si sa ne bucurăm de revenirea la normalitate in pace si libertate, peste tot in lume! Si ar mai fi un lucru: “Vă mulțumim tuturor pentru înțelegerea manifestată în acești 2 ani! #Rugam share!”  Totu-i bine cand se termina…”, a scris Edy Chereji.

Comenteaza