Jazz-ul, blues-ul şi muzica clasică închid Serile de Vară Clujene

Jazz-ul, blues-ul şi muzica clasică închid Serile de Vară Clujene
Ultimul weekend din cadrul “Serilor de Vară Clujene” se încheie cu o serie de concerte în două locații: Piața Muzeului și Scena Verde din Iulius Parc.

Iubitorii muzicii de calitate care aleg să îşi petreacă seara în Piața Muzeului se vor putea bucura de ultimele seri călduroase de vară pe ritmuri de jazz și de blues, alături de artiști clujeni.

Vineri de la ora 20:00 sunt aşteptaţi să asiste la recitalurile susţinute de George Dobrescu & Alexandru Cristea, de Jazzy Tribus şi de Teodora Iacob & Euphonia String Quartet. Sâmbătă, de la aceeaşi oră, atmosfera va fi animată de Armonia Music şi de Jazz & Blues. 

Nici Scena Verde din apropierea complexului comercial din Gheorgheni nu se lasă mai prejos. Astfel, urechile celor ce vor decide să îşi petreacă seara se sâmbătă în aproprierea lacului vor fi gâdilate de un savuros spectacol de operă, operetă, musical și balet.

Ultima zi de desfăşurare a "Serilor de Vară Clujene", duminică, 30 august, va aduce în lumina reflectoarelor un recital de pian și operă susţinut de artiştii Olga Bordaș, Alexandra Hordoan, Eva Iordan, Horațiu Ruști, Sofron Andrei şi Alin Dan Rusu.

 

Comenteaza