Invitație inedită la Operă. În Cluj VIDEO

Invitație inedită la Operă. În Cluj VIDEO
Premiera filmului ”London Has Fallen” a avut parte de o introducere inedită pe marele ecran clujean. Un elegant domn cu papion a luat locul reclamelor clasice pentru a le aduce spectatorilor o surprinzătoare intervenție muzicală.

Astfel de manifestări originale se ivesc tot mai des dinspre Opera Română din Cluj-Napoca, care face pași dintre cei mai îndrăzneți și neconvenționali înspre publicul larg. Distinsa deținătoare a titlului de cea dintâi instituție lirică înființată în țară, aceasta traversează o perioadă de împrospătare conceptuală și vizuală, adaptată contemporanului, acaparantă și incitantă.

"Unul dintre dezideratele Operei Naționale Române din Cluj-Napoca este acela de a veni în întâmpinarea publicului său prin momente și evenimente speciale, concepute inedit, care să atragă și să își bucure spectatorii, atât în interiorul Operei, cât și înafara acesteia.

Coborârea de pe scenă și trecerea dincolo de fotoliile sălii de spectacol ne aduc mai aproape de spectatorii noștri care și-au dorit dintotdeauna să ne cunoască mai bine, într-o încercare de regăsire reciprocă. Din acest motiv, am considerat oportună și am inițiat o comunicare mult mai deschisă, transparentă și adaptată cotidianului.

Evenimentele montate pe scene neconvenționale ne oferă posibilitatea de a atrage publicul larg, divers, care e poate încă nefamiliarizat cu genul operistic, dar care ajunge să îl savureze, dorindu-și noi ocazii lirice. Opera este a noastră, a tuturor, un crez pe care dorim să îl reamintim publicului cu fiecare ocazie. Atât în sala de spectacol, cât și în piața publică, sau chiar și în cinematograf", dezvăluie Florin Estefan, manager general al Operei Române din Cluj-Napoca.

Comenteaza