Începe Jazz in the Park. Cu ce poți ajunge la festival

Începe Jazz in the Park. Cu ce poți ajunge la festival

Jazz in the Park are loc în Parcul Etnografic Cluj-Napoca, în 1-4 septembrie. Organizatorii au anunțat cum se poate ajunge la festival. 

Autobuzul 37 (Cinema Florin Piersic - Parcul Etnografic)
Pentru zilele de 1 și 2 septembrie, autobuzul circulă în regim normal, din 20 în 20 de minute. Pentru zilele de 3 și 4 septembrue se va suplimenta numărul de curse, autobuzele circulând din 30 în 30 de minute începând cu ora 13:30. Ultimul autobuz pleacă din stația de la Cinema Florin Piersic la 22:20.

Autobuzele 26, 27, 29, 30, 41, 44
Toate opresc în cartierul Grigorescu (stația Alexandru Vlahuță), iar de acolo în 7-10 minute, pe jos, se ajunge la Parcul Etnografic.

Bicicleta 
Vor exista suporturi de legare a acestora.

Taxi 
Vor putea staționa în fața Parcului Etnografic doar cât coboară pasagerii.

Trotineta electrică
Cu mențiunea că vor trebui parcate astfel încât să nu încurce accesul în Parcul Etnografic.

Mașina personală
Dacă totuși veniți cu mașina, puteți folosi parcarea de la Tetarom, din vecinătatea Parcului Etnografic. Este gratuită, în limita locurilor disponibile. Pe durata festivalului, este permisă folosirea oricăror locuri de parcare, cu excepția celor expres marcate ca fiind rezervate.

Cei care se alătură lineupului deja anunțat sunt Skalpel (PL), Shay Hazan (IL), Guts (FR), Andi Moisescu (RO), Anna Hauss (DE), Koszika Jazz Folk Duo (RO), Edina & Friends (RO), Alex Cos & Alex Munte Duo (RO), Purple Jam (RO), Sidewalk Troubadours (RO), Yesterdays (RO), Iulian Matei (RO), Bogdan Vaida (RO), Funk You! (RO), precum și artiștii VRTW: Ezirk, Iorga, Bully, UFe, Karak, Puiu, Socol, împreună cu Dodo, The Electors, Lazy Boys (Dubase & Rogvaiv) și DJ Klaus EB.

SCENE și BILETE

Toți acești artiști vor concerta pe cele cinci scene ale festivalului, din care patru – Church Stage, Backyard Stage, Young Stage și Vinyl Stage - se găsesc în perimetrul Parcului Etnografic, iar cea  de-a patra – Night Stage – se află în exterior, în imediata apropiere a intrării laterale în Parc. Această scenă este dedicată mai ales artiștilor DJ.

Accesul la festival se face pe baza biletelor și abonamentelor puse în vânzare online pe iabilet.ro, pe iabilet.ro/retea și pe www.jazzinthepark.ro. Biletele de o zi și abonamentele acoperă participarea și la concertele de pe Night Stage, chiar dacă scena nu este în interiorul Parcului. Cei care doresc să participe doar la concertele de la această scenă o pot face pe baza unui bilet de o zi. Biletele se vor putea cumpăra și de la fața locului, însă pentru evitarea cozilor, organizatorii recomandă cumpărarea lor din timp.

Pentru ca publicul să se poată bucura la maximum de experiența Jazz in the Park așa cum și-o doresc organizatorii, capacitatea Parcului Etnografic a fost limitată la 5.000 persoane. Copiii sub 14 ani pot intra gratuit, dar trebuie să fie însoțiți de minimum un adult posesor al unui abonament sau al unui bilet valabil pentru ziua respectivă. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza