Încep Zilele Clujului 2022! Seară de teatru în Unirii cu Florin Piersic

Încep Zilele Clujului 2022! Seară de teatru în Unirii cu Florin Piersic

Joi, 6 octombrie, începe ediția a X-a a Zilelor Clujului, sărbătoarea dedicată comunității. Prima zi de evenimente va fi deschisă de titanul artei dramatice românești, Florin Piersic, care propune o întâlnire specială cu publicul, în Piața Unirii de la ora 19, în cadrul momentului intitulat „Teatrul, dragostea mea”.

Seara de teatru va continua cu celebra „O noapte furtunoasă” a lui Caragiale, piesă de teatru în distribuția actorilor de la Teatrul Național Cluj-Napoca - regia: Dragoș Pop. În distribuție: Ovidiu Crișan, Miron Maxim, Ioan Isaiu, Alexandra Tarce, Radu Lărgeanu, Ramona Dumitrean, Romina Merei. Scenografie - Adriana Grand; maestru de lumini - Jenel Moldovan; asistenți de regie: Teodora Minea, Tudor Antofie.

„Ediția aniversară a Zilelor Clujului va avea loc la acest sfârșit de săptămână, în perioada 6-9 octombrie. Cu timpul, clujenii au învățat arta de a trăi împreună, iar acest lucru se reflectă atât în programul evenimentului cât și în viața de zi cu zi a comunității. Creat în jurul jocului de cuvinte „mai mult, mai multe”, conceptul din acest an va pune în lumină multiplele fațete culturale ale comunității clujene.” Mai multe informații despre cele 4 zile de evenimente, care se desfășoară în peste 30 de locuri din oraș, pe www.zileleclujului.ro

Comenteaza