Iei 10 la bac și mergi gratis la Untold

Iei 10 la bac și mergi gratis la Untold

Campania “Bac de 10” continuă și în acest an. Cine ia nota 10,00 la examenul maturității va primi un abonament gratuit pentru patru zile la ediția aniversară a Festivalului Untold.

Pe lângă participarea gratuită la Untold, absolvenții de 10,00 vor primi fiecare și câte un voucher în valoare de 500 de lei din partea Kaufland România, pe care îl vor putea folosi în festival. În plus, toți cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea achiziționa abonamentul la un preț special, atât la Untold, cât și la Neversea , după cum urmează:

  • La Neversea - 499 lei, plus taxe, din prețul final al abonamentului de 599 lei, plus taxe
  • La Untold - 715 lei, plus taxe, din prețul final al abonamentului de 892 lei, plus taxe

“Campania se află deja la a cincea ediție și suntem foarte încrezători în generația tânără a României. Susținem performanța în educație și ne bucurăm enorm că această campanie are ecouri foarte mari în rândul tinerilor absolvenți de liceu din România”, a declarat Edy Chereji, director de comunicare Untold și Neversea. 

Toți absolvenții care vor să participe la campanie trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10. În campania de anul trecut, 104 absolvenți care au promovat examenul de bacalaureat cu nota 10,00 au primit abonamente cadou la cele mai tari petreceri din 2018, Untold și Neversea. Alți peste 4.000 de tineri au primit reduceri la abonament.

Comenteaza