Hotel tematic la UNTOLD și în 2023. Japonezul de anul trecut a rezervat mai multe camere, cele mai scumpue

Hotel tematic la UNTOLD și în 2023. Japonezul de anul trecut a rezervat mai multe camere, cele mai scumpue

Petreceri exclusiviste, dansatori, acrobați și activități din universul magic UNTOLD vor putea fi experimentate și în acest an chiar în inima festivalului, în hotelul tematic Radisson Blu.

 Între 3 și 6 august, fanii care se vor caza aici se vor bucura atât de show-urile și magia din festival, cât și de evenimentele private și surprizele pregătite în hotelul de 5 stele. Cei care optează pentru o cazare la înălțime au o panoramă cu adevărat spectaculoasă, pentru că pot vedea direct din camera de hotel scena principală, scenele secundare, activări și parade din festival.

TURIȘTI DIN JAPONIA AU REZERVAT DIN NOU CELE MAI SCUMPE APARTAMENTE ALE HOTELULUI

Acesta este al doilea an consecutiv în care parteneriatul între festivalul UNTOLD și hotelul Radisson Blu Cluj-Napoca continuă. Turiștii străini sunt cei mai curioși să facă parte din povestea hotelului tematic și au rezervat deja camere cu vedere la festival. Japonezul care s-a bucurat anul trecut de o experiență exclusivistă în penthouse-ul Radisson Blu a închiriat pentru această vară mai multe camere în inima festivalului.

Pe lângă atmosfera festivă din hotel, oaspeții se vor delecta cu cocktailuri deosebite și experiențe culinare delicioase la petrecerile surpriză. În fiecare dimineață vor putea lua micul dejun mai târziu, pentru că distracția începe devreme și se termină târziu. În hotel vor exista studiouri de make-up & hair și zone de top-up, pentru încărcarea cu bani a brățărilor de festival.

În 2022, UNTOLD a fost primul festival din România care a integrat un hotel în perimetrul evenimentului. 300 de fani, vedete și celebrități au trăit anul trecut o experiență unică, care le-a oferit posibilitatea de a se distra atât la scenele festivalului, cât și la petrecerile tematice organizate în hotel, la care au participat DJ-i, acrobați și personaje magice din universul UNTOLD.

Pentru UNTOLD 2023 sunt disponibile 149 de camere în hotelul tematic Radisson Blu. Rezervările se pot face pe untold.com.  

Ce artiști vezi la UNTOLD 2023?

UNTOLD este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume și vara aceasta, între 3 și 6 august, aduce în Cluj-Napoca cei mai buni artiști și DJ-i de pe planetă. În 2023, trupa Imagine Dragons vine în premieră în România la UNTOLD. Tot pe scena principală vor urca și superstarurile David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Alesso, KSHMR și Salvatore Ganacci. Scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, îi va găzdui pe Amelie Lens, Boris Brejcha, Bedouin, Camelphat, Dixon, Marco Carola și mulți alții. Peste 250 de artiști naționali și internaționali își vor aduce magia la cea de-a VIII-a ediție UNTOLD.
 

Etichete
Comenteaza