Habitatul natural al românului e la bloc. Vezi povestea noului videoclip Desperado

Habitatul natural al românului e la bloc. Vezi povestea noului videoclip Desperado
Clujenii de la Desperado îşi lansează în această seară noul single "Nemuritor de foame", piesa care va da titlul noului album ce va apărea în toamna acestui an. Publicul va vedea în premieră şi videoclipul piesei amintite.

"Piesa a fost compusă anul trecut şi va da numele următorului nostru album. Piesa descrie oarecum situaţia în care se află românii de ceva timp. Noi suntem nişte supravieţuitori. Oricât ne-ar fi de greu, ne strecurăm, o scoatem la liman, dar tot ne plângem. Bancul din care ne-am inspirat pentru această piesă sună cam aşa: Ce face românul când nu are bani? Schimbă 100 de euro", a spus Sandy Deac, component al trupei Desperado.

Videoclipul piesei a fost filmat în câteva apartamente din Cluj, iar în cadre apar prieteni ai formatiei, personalitati din peisajul media şi artistic clujean: Adrian Hădean, Aminda şi Roje sau Dorin Marincaş .

"Românul nu e făcut să stea la casă. L-am prezentat în habitatul lui natural, la bloc. Se uită la televizor, la emisiuni culinare. Încearcă să gătească şi nu prea îi iese", a mai spus Deac.

Videoclipul a fost regizat de Andrei Ungureanu de la Baracafilm. Pe noul album vor fi incluse piesa precum " E ora închiderii"," "Ăsta-s eu-vreau să mă îmbogatesc", "Omul", cântece interpretate doar de trupă, dar şi altele în colaborare cu artişti binecunoscuţi ca Alexandra Ungureanu ,Narcisa Suciu sau Tony Tomas.

Desperado este singura trupă de country-rock din Romania şi s-a înfiinţat în anul 1998. Formaţia a avut participări la festivalul Mamaia ( 2001 şi 2002), Eurovision (2002, 2003, 2006 şi 2007 unde a obţinut locul 2) şi a câştigat trofeul Cerbul de Bronz în 2008. Trupa are şi un bogat repertoriu internaţional din care fac parte piese de la Eric Clapton, Eagles şi Dire Straits pâna la James Blunt şi Queen.

Concertul din această seară va începe de la ora 20, în club Diesel.

Comenteaza