Florin Piersic și Dorel Vișan, pe scena Operei Naționale Române din Cluj

Florin Piersic și Dorel Vișan, pe scena Operei Naționale Române din Cluj
Consacraţii actori clujeni Florin Piersic și Dorel Vișan își dau întâlnire cu publicul în cadrul evenimentului caritabil “Clujeni pentru clujeni” care va avea loc vineri, 20 noiembrie 2015, de la ora 18.30, la Opera Națională Română din Cluj.

Spectacolul este organizat de Clubul Rotary Cluj-Napoca în parteneriat cu Opera Națională Română din Cluj și este primul eveniment din cele care vor avea loc sub denumirea generică "Serbările iernii Rotary 2015".

Alături de maeștrii Florin Piersic și Dorel Vișan vor mai susține momente artistice corul de copii Junior VIP, Quarz Band, AXenia precum și soprana Patricia Santos din Mexic, tenorul Hectro Lopez și basul Petru Burcă.

Fondurile obținute din sponsorizari, donații și vânzarea biletelor vor fi utilizate pentru premierea elevilor din Cluj cu rezultate deosebite la competițiile școlare naționale și internaționale selecționați din județul Cluj cu sprijinul Centrului de Excelență Cluj-Napoca. De asemenea, vor fi finanțate și alte acțiuni caritabile ale Clubului Rotary.

Amfitrionul evenimentului va fi Florin Eștefan, directorul Operei Naționale Române din Cluj.

Biletele se găsesc la Agenția Teatrală din Piața Ștefan cel Mare nr. 2-4.

Comenteaza