Video Filmul cu scor de aproape 100% pe Rotten Tomatoes

Filmul cu scor de aproape 100% pe Rotten Tomatoes

„Spider-Man: No Way Home” primește recenzii elogioase din partea criticilor și o evaluare rară, un scor de aproape 100%, pe Rotten Tomatoes, după premiera mondială din Los Angeles.

Majoritatea criticilor de film spun că e „cel mai bun job făcut de Tom Holland în rolul Peter și Spidey de până acum!” Aceştia salută pelicula cu multe aprecieri elogioase: „Este cel mai interesant, surprinzător și mai emoționant Spidey dintre toți”, a transmis filmnow.ro

„Acest film face ceea ce fac întotdeauna cele mai bune lungmetraje: te emoționează, te mișcă și te fac să vrei să aplauzi într-o sală de cinema plină. În lumina pandemiei, acest film este un cadou de sărbători nu doar pentru cinefili, pentru că, dacă a existat vreodată un film gata să salveze industria - la fel cum Spidey salvează întotdeauna ziua - acesta este cel mai potrivit”

Tom Holland a debutat cu acest personaj în „Captain America: Civil War” din 2016, înainte de primul său film de sine stătător, „Spider-Man: Homecoming”, din 2017, care a câștigat un impresionant rating de 92% pe Rotten Tomatoes din 394 de recenzii.

Actorul de 25 de ani a revenit în rolul Peter Parker/Spider-Man în 2019, în „Spider-Man: Far From Home”, care a obținut scor de 90% pe RT din 451 de recenzii.  „Spider-Man: No Way Home” face însă cel mai bun scor pe Rotten Tomatoes pentru această franciză:  97% din primele 75 de recenzii.

Totuşi Tom Holland a făcut multe alte roluri extraordinare în afară de cel al lui Spidey, încă de la începutul carierei. Iată câteva filme în care a jucat Holland şi merită văzute: Paradisul spulberat  (Lucas Bennett), Cum trăiesc acum (Isaac), Edge of Winter (Bradley Baker), Pilgrimage (The Novice / Brother Diarmuid), The Devil All the Time (Arvin Russell), Cherry (Nico Walker/Cherry) sau Chaos Walking (Todd Hewitt). 

Comenteaza