Festivalul NEVERSEA nu va avea loc nici anul acesta. S-a amânat din nou

Festivalul NEVERSEA nu va avea loc nici anul acesta. S-a amânat din nou

Organizatorii festivalului Neversea, care trebuia să aibă loc vara aceasta, au anunțat, vineri, că acesta a fost amânat până în 2022.

Este pentru al doilea an consecutiv când pandemia generată de noul coronavirus nu permite organizarea festivalului de la malul mării. 

„Datorită timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului în actualele reglementări pandemice, a trebuit să luăm cea mai dificilă decizie vreodată. După o analiză atentă a opțiunilor noastre, dintre care unele au inclus mutarea NEVERSEA în toamnă, am decis să nu facem pe nimeni să facă compromisuri în experiența lor - audiența, echipajul și nici artiștii.

NEVERSEA, cel mai mare festival de plajă din Europa, se naște din dragoste pentru vară, soare și libertatea de a alerga desculț pentru a-ți îndeplini visele. Cu alte cuvinte, deoarece vara este singura noastră opțiune adevărată, alternativa cu care rămânem este să amânăm NEVERSEA pentru vara anului 2022. Vom reveni anul viitor cu mai multă energie ca oricând, experiențe incredibile și un line-up care va ai dansat de pe tot ce nu ai putut striga în acești doi ani”, au transmis organizatorii.

Ce vor face fanii care și-au cumpărat deja bilete?

„Vă rugăm să fiți cu ochii pe cutia poștală, deoarece toți deținătorii de bilete vor primi notificări despre opțiunile lor prin e-mail. Mai mult, pentru că vă prețuim loialitatea și știm cât de mult prețuiți experiențele memorabile ale festivalului, același email vă va oferi alternative pentru a dansa în continuare împreună anul acesta”, au mai precizat organizatorii.

Comenteaza