Festivalul clujean dedicat mâncării stradale se extinde la Iaşi şi Oradea

Festivalul clujean dedicat mâncării stradale se extinde la Iaşi şi Oradea
Primul eveniment din România dedicat mâncării stradal a fost lansat în vară la Cluj-Napoca. În acest sfârşit de săptămână, conceptul ajunge la Iaşi şi în octombrie va fi inclus în cadrul evenimentului "Toamna orădeană".

După ce la Cluj, în iulie, festivalul a convins 50.000 de gurmanzi că mâncarea stradală e o experiență culinară deplină, urmează ca în weekend deliciile culinare să ia cu asalt Iașiul.

În octombrie, Street Food Festival va provoca pofticioșii bihoreni să încerce cele mai diverse și delicioase preparate în spiritul street-food: de la pizza cu cele mai proaspete ingrediente, la preparate tex-mex aromate și ușor picante, la burgeri suculenți cu toppinguri surpriză și produse pe grill înecate în sosuri alese special și până la deserturi din cele mai diverse, beri artizanale 100% românești, vinuri alese din podgorii locale, dar și din alte regiuni geografice.

"Dragi orădeni, vă mulțumim că ne-ați invitat în frumosul vostru oraș și mulțumim pe această cale și autorităților, sponsorilor și tuturor celor care se implică pentru reușita acestui eveniment. Cunoaștem deja tradiția "Toamnei orădene" și suntem extrem de încântați și onorați că începând cu această ediție vom fi parte din povestea voastră.

Cu atât mai mult cu cât această invitație ne ajută să confirmăm încă o dată promisiunea făcută tuturor gurmanzilor: Street Food Festival vrea să ajungă la toți pofticioșii din întreaga țară. Anul acesta am pornit de la Cluj și ne-am continuat traseul prin Iași și Oradea. Abia așteptăm să vă spunem ce punem la cale pentru anul viitor, așadar stați pe aproape", a declarat Constantin Covaliu, managing partner al Why Not.

Pe lângă zecile de surprize culinare, orădenii sunt invitați să participe și la momente artistice cu diverse stiluri muzicale. De la Carla's Dreams la Holograf, Byron, Robin & The Backstabbers, O.N.E., Jazzybit sau Lucia & Muse Quartet, cei prezenți vor avea ocazia să întâlnească o parte dintre cele mai iubite trupe românești ale momentului.

Pentru că "Toamna orădeană" și Street FOOD Festival înseamnă sărbătoare, cei prezenți între 6 și 9 octombrie în Piața Unirii vor avea parte și de alte surprize culturale și culinare. Festivalul va avea loc în Piaţa Unirii, în cadrul evenimentului "Toamna orădeană".

Comenteaza