Două avanpremiere la premiera de marţi a Teatrului Maghiar

Două avanpremiere la premiera de marţi a Teatrului Maghiar
Avanpremiere sâmbătă şi duminică, la spectacolul regizorului Robert Woodruff, "Aniversarea", cu trei zile înainte de premieră, la Teatrul Maghiar de Stat.
">

"Aniversarea" va avea premiera marţi la ora 20, în sala studio a teatrului. "Având în vedere numărul redus de locuri în sală, înainte de premieră organizăm două avanpremiere deschise publicului pe sâmbătă, 1 octombrie şi duminică, 2 octombrie, de la ora 20", explică reprezentanţii instituţiei de cultură.


Biletele la avanpremiere şi la premieră este acelaşi - 20 de lei.


Robert Woodruff a regizat peste şaptezeci de spectacole în Statele Unite ale Americii, în teatre precum Teatrul Lincoln Center, The Public Theater sau Academia de Muzică Brooklyn (BAM). Recent a regizat piesa Sonata de toamnă de Ingmar Bergman la Yale Repertory Theater şi Madame Şarpe Alb (Madame White Snake) la Opera din Boston şi la Festivalul Muzical din Beijing.


Între anii 2002 și 2007 Woodruff a fost Directorul artistic al Teatrului de Repertoriu de la Universitatea Harvard (American Repertory Theatre at Harvard University). În 2007 a fost distins cu premiul USA Biller Fellow, de către fundaţia United States Artists, o fundaţie dedicată promovării şi susţinerii artiştilor cei mai importanţi de pe paleta culturală contemporană din America. În prezent predă la Facultatea de Dramă la Universitatea Yale (The Yale School of Drama).

 

 

Comenteaza