Despre oameni și melci, proiecție de gală la Cluj în prezența echipei VIDEO

Despre oameni și melci, proiecție de gală la Cluj în prezența echipei VIDEO
Comedia proiectată în premieră în deschiderea ediţiei din acest an a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), "Despre oameni şi melci", intră de vineri în cinematografe, iar miercuri este proiectată la Cluj, în avanpremieră, în prezenţa echipei de producţie.

Proiecţia de gală are loc miercuri la ora 20.30 la Cinema City, în prezența regizorului Tudor Giurgiu, a producătorului Oana Giurgiu și a actorilor Monica Bârlădeanu, Andi Vasluianu, Dorel Vișan, Ovidiu Crișan, Sorin Misirianțu și Alina Berzunțeanu. Membrii echipei vor răspunde întrebărilor publicului la finalul proiecției.

"Despre oameni și melci" este o comedie a cărei acțiune se petrece în 1992, în Câmpulung Muscel. Fabrica de maşini ARO a dat faliment şi urmează să fie privatizată într-o săptămână. Va fi cumpărată de o companie franceză care intenţionează să o transforme într-o crescătorie de melci. Dintre muncitorii pe care fabrica îi are în prezent, doar 300 îşi vor păstra locul de muncă. Totul se schimbă când unul dintre băieţi găseşte o soluţie inedită menită să-i salveze colegii de la şomaj şi să scoată uzina din faliment.

Filmul este cel de-al doilea lung metraj în regia lui Tudor Giurgiu, după "Legături Bolnăvicioase", care a avut premiera în România în anul 2006. În avanpremieră, filmul poate fi vizionat miercuri, la aceeaşi oră, şi la cinematograful "Florin Piersic", şi la ora 20.15 la cinema Odeon.

Vezi mai jos trailerul filmului

Comenteaza