Deep Purple revine la Cluj

Deep Purple revine la Cluj

Legendara trupă rock Deep Purple revine la Cluj-Napoca. Britanicii au mai concertat pe Cluj Arena în 2013, în cadrul Arena Music Fest.

Formaţia Deep Purple va concerta la Cluj-Napoca, în decembrie 2019, de această dată la BT Arena.  "Avem mai multe contracte în negociere şi, pentru că am promis, am să vă dau un nume. Este vorba despre Deep Purple. Negociem cu ei pentru decembrie, în jur de 10 decembrie anul acesta", a declarat Ionuţ Rusu, director BT Arena, la ZIUA LIVE. 

Deep Purple revine la Cluj

Aproximativ 20.000 de fani au fost prezenţi la concertul Deep Purple, din 2013, de pe Cluj Arena. La eveniment au venit atât clujeni, dar şi fani din Republica Moldova, Ungaria sau Germania. Ian Gillan şi colegii săi au cântat, mai bine de o oră şi jumătate, hit-uri noi şi vechi: "Perfect Strangers", "Slaves and Masters", "Purpendicular", "Rapture of Deep", "Now What?!" sau "Smoke on the wather".

Ultimul concert al britanicilor de la Deep Purple în România a avut loc, în 2017, la Bucureşti. Se aflau în turneul de promovare al ultimului album "Infinite".

Deep Purple a fost înfiinţată în Hertford, Anglia, în anul 1968. Printre muzicienii care au făcut parte din grup, de-a lungul timpului, se numără Ritchie Blackmore (chitară, cofondator), Jon Lord (clape) şi David Coverdale (voce). Trupa a fost inclusă, în 1975, în Guinness Book of World Records, ca „cea mai zgomotoasă formaţie din lume“. Albumele trupei au fost vândute în peste 120 de milioane de copii în întreaga lume. Între cele mai importante apariţii discografice semnate Deep Purple se numără: „Deep Purple in Rock“ (1970), „Fireball“ (1971), „Machine Head“ (1972), „Burn“ (1974), „Stormbringer“ (1974) şi „Perfect Strangers“ (1984). Formaţia a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2016.

Concerte BT Arena 2019

Lenny Kravitz – 6 mai

Lenny Kravitz revine în Romania, pentru un concert în premieră în Cluj-Napoca. Artistul a decis ca după întâlnirea din 2008 din București, să ofere românilor o nouă seară de neuitat. Pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul său album, Raise Vibration. În data de 6 mai 2019, BT Arena. Fanii vor asculta atât piesele noi ale artistului, dar și hituri precum: „Are You Gonna Go My Way”, „If You Can’t Say No”, „I Belong To You”, „Fly Away” și „American Woman”. Bilete 275 - 545 lei. 

BZN - 22 iunie 

Turneul de adio “The Grand Finale Tour” al celor mai indrăgite voci din Ţările de Jos - Jan Keizer & Anny Schilder de la BZN - va avea oprire în oraşul Cluj-Napoca, în data de 22 iunie 2019. “Blue Eyes”, “Dance, Dance”, “Twilight”, “Put On Your Make-Up”, “Just an Illusion”, “Waltzing Maria”, “Amore” sau “La Primavera” sunt doar câteva dintre piese pe care cei doi membri BZN le pregătesc pentru concertul din 2019. De asemenea, cunoscuta “Drumurile noastre” reinterpretată de Jan & Anny alături de regretatul Dan Spătaru va putea fi ascultată pentru prima oara, live, la BT Arena. Melodia şi videoclipul au fost lansate, oficial, la Bucuresti, în anul 2014. Bilte 96 - 396 lei. 

Tom Jones – 26 iunie

Sir Tom Jones va cânta pentru prima dată în Transilvania. Artistul britanic vine în România pentru a încânta publicul din Cluj cu cele mai cunoscute hit-uri: "It`s Not Unusual", "Kiss, Delilah", "I`ll never fall In Love Again" şi "If I Only Knew". Pe lângă aceste cântece, Tom Jones va interpreta noi piese de pe cele mai recente albume: "Long Lost Suitcase", "Spirit In The Room" şi "Praise & Blame". Bilete: 145 - 475 lei. 

Michael Bolton - 20 iulie

Cântăreţul şi compozitorul Michael Bolton a vândut peste 65 de milioane de albume la nivel mondial, continuând să plece în turnee internaţionale şi să încânte o lume întreagî. De asemenea, Bolton a compus piese pentru nume importante ale muzicii, printre care Lady Gaga, Kanye West, Barbara Streisand, Cher, Kenny G. sau Kenny Rogers. Totodata, artistul a cântat alături de adevărate legende, aici menţionându-i pe regretatul Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Jose Carreras, Renee Fleming şi BB King. Bilete: 74 - 288 lei. 

 

Comenteaza