De ce Jazz in the Park în tot oraşul în 2021

De ce Jazz in the Park în tot oraşul în 2021

Jazz in the Park – În Tot Orașul și Jazz in the Park – În Parcul Etnografic. Cele două evenimente vor avea loc în 24-27 iunie, respectiv 3-5 septembrie, în diferite locuri din Cluj-Napoca.

"Am mutat festivalul în tot orașul fiindcă e mai sigur. Este deopotrivă spectaculos și mai simplu de organizat să avem un eveniment în tot Parcul Central decât să ne răsfirăm peste tot. Însă în parc nu putem să îndeplinim normele de siguranță pe care ni le dorim. Ar trebui să închidem parcul, lucru pe care vi l-am promis la prima ediție că nu-l vom face niciodată. Așadar, anul acesta ne veți găsi peste tot, în locuri mici, sigure, cu concepte noi. Însă vă promitem că va fi mai mult decât interesant. Va fi o experiență specială. Vom face lucruri pe care nu le-am fi putut face vreodată în parc.

În ceea ce privește restricțiile, construim pe cele de anul trecut, când limita evenimentelor era de 500 de persoane. Ne putem baza pe asta fiindcă urmărim trendurile europene cu privire la redeschiderea pieței de evenimente și toate marile țări încearcă să creeze un context pentru ca evenimentele să se țină cumva. Ba mai mult, sectorul cultural nu prea a fost sprijinit în 2020, deci o pauză de încă un an e greu de conceput", transmit organizatorii festivalului. 

 

Comenteaza