CULTURĂ. Se închid patru dintre expoziţiile temporare de la Muzeul de Artă

CULTURĂ. Se închid patru dintre expoziţiile temporare de la Muzeul de Artă
Clujenii mai pot vizita patru dintre cele cinci expoziţii temporare deschise în această perioadă la Muzeul de Artă din Cluj doar până duminică, 11 iulie.
Expoziţiile menţionate sunt „Medalion Aniversar Ion Ţuculescu”, dedicat împlinirii a 100 de ani de la naşterea pictorului, expoziţia de fotografie „Prezenţă absentă”, a Donatei Wenders, vernisată în cadrul TIFF 2010, expoziţia de pictură Robert Bosisio şi expoziţia „Lucian Bernhard: Publicitate şi design la începutul secolului XX”, care prezintă afişe şi simboluri publicitare folosite de către Bernhard, unul din cei mai mari designeri şi graficieni publicitari germani de la începutul secolului XX.

O a cinceea expoziţie temporară „Desen”, cu lucrări ale lui Ioachim Nica, prezentată în cadrul programului „Artişti de marcă a Clujului”, va mai fi deschisă până în 25 iulie.

Clujenii vor putea vizita de asemenea în continuare colecţia permanentă "Galeria Naţională", din patrimoniul Muzeului, care cuprinde lucrări ale unor pictori români celebri, de la Nicolae Grigorescu, Ştefan Luchian, Theodor Pallady, Dimitrie Paciurea sau Nicolae Tonitza. 
Comenteaza