CULTURĂ. Două premii de la Gala Tânărului Actor ajung la Cluj

CULTURĂ. Două premii de la Gala Tânărului Actor ajung la Cluj
Cea mai bună actriţă la Gala Tânărului Actor – HOP, ajunsă la a XII-a ediţie şi încheiată aseară la Mangalia, este considerată Agnes Benedek, absolventă a Facultăţii de Actorie şi Televiziune de la Universitatea “Babeş-Bolyai”, secţia actorie. O absolventă a aceleiaşi secţii a câştigat şi premiul special al juriului.
Benedek a primit premiul de la actorul Marius Manole, cel care a făcut parte din juriul ediţiei din acest an a Galei, împreună cu coregraful Florin Fieroiu, actrţa Ana Ioana Macaria, actriţa Virginia Mirea şi regizorul Vlad Massaci.

Agnes Benedek este absolventă a Facultăţii de Actorie şi Televiziune - secţia Actorie, din cadrul Universităşii Babeş Bolyai din Cluj Napoca, la clasa lui Hathazi Andras, iar în competiţie a prezentat textul “Halta Ibusar”.

Premiul special al Juriului, denumit “Sico Alexandrescu”, a fost câştigat de Eliza Ţuşurman, absolventă a aceleiaşi secţii de la UBB Cluj. Ea a prezentat în concurs textul “Ispitele Sfântului Anton”, după Gustave Flaubert.

Gala Tânărului Actor HOP s-a desfăşurat între 3 şi 5 septembrie la Casa de Cultură din Mangalia, manifestarea fiind organizată de UNITER şi Primăria Mangalia.
Comenteaza