CULTURĂ. "Amintiri din Epoca de Aur" va fi proiectat în Italia

CULTURĂ.
Filmul produs de Cristian Mungiu, “Amintiri din Epoca de Aur”, care a fost prezentat în premieră naţională la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) de la Cluj, va fi proiectat în Italia, de săptămâna viitoare, potrivit Mobra Films.
Pelicula va fi distribuită de Archibald Film şi va rula în toate marile oraşe din Italia, în versiune dublată în limba italiana. Cristian Mungiu se află zilele acestea la Festivalul de Film de la Veneţia pentru promovarea lansării filmului în Italia.
Filmul va avea premiera şi în Marea Britanie, în octombrie, iar până la sfârşitul acestui an va fi proiectat în premieră în alte câteva ţări, mai arată Libra Films.
Filmul a fost achiziţionat pentru a fi difuzat în peste 25 de teritorii, printre care Statele Unite, Canada, Franţa, Spania, dar şi în ţări din Asia, între care India sau Taiwan.

în România, pelicula va rula sub forma a două filme distincte care vor fi  proiectate în cinematografe la distanţă de o lună. Prima parte - comedia Amintiri din Epoca de Aur 1: Tovarăşi, frumoasă e viaţa!" - va intra în cinematografe, din 25 septembrie, în Bucureşti, Iaşi, Cluj, Constanţa, Timişoara, Bacău şi Piteşti. Partea a doua, "Dragoste în timpul liber", va rula în cinematografe, din 23 octombrie.
Comenteaza