CULTURĂ. Academia de Muzică speră la sponsorizări de la oamenii de afaceri

CULTURĂ. Academia de Muzică speră la sponsorizări de la oamenii de afaceri
Mediul de afaceri ar trebui să fie stimulat să susţină cultura clujeană, cel puţin acaesta speră conducerea Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”, care a semnat astăzi un parteneriat în acest sens cu Asociaţia Patronilor şi Meseriaşilor.
„Sperăm să se sedimenteze şi la noi ideea de sponsorizare a culturii. în Occident funcţionează ideea ca 10% din câştigări să se întoarcă în comunitate, inclusiv în proiecte culturale. De la nivelul Asociaţiei Patronilor şi Meseriaşilor primul sponsor este chiar preşedintele asociaţiei (Augustin Feneşan-n.red.) care va caza în hotelul propriu ansamblul din Bucureşti în cadrul festivalul studenţesc de Operă”, a declarat Sabin Mircea Rus, director de imagine al Festivalului Studenţesc de Operă „Viva Vox” care urmează să fie organizat la Cluj de Academia de Muzică „Gheorghe Dima”.

Reprezentanţii Academiei au realizat un protocol de colaborare cu Asociaţia Patronilor şi Meseriaşilor (APM) din Cluj, pentru a sensibiliza oamenii de afaceri locali în susţinerea financiară a unor reprezentanţii artistice.
Comenteaza