Culisele concertului Sting de la Cluj: o bucătărie mobilă în Sala Polivalentă şi o echipă de 70 de oameni VIDEO

Culisele concertului Sting de la Cluj: o bucătărie mobilă în Sala Polivalentă şi o echipă de 70 de oameni VIDEO
Concertul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al sau intitulat 57th & 9th, insa va include si cateva dintre cele mai cunoscute piese lansate de-a lungul carierei sale.

Pregătirile pentru concertul de marţi, 17 octombrie 2017, au început săptămâna trecută, echipa de producţie amenajând totul în cele mai mici detalii astfel încât şederea artiştilor să fie una cât mai plăcută, chiar dacă asta înseamnă să transforme una dintre încăperile Sălii Polivalente într-o bucătărie mobilată şi complet funcţională! Sting va veni alături de bucătarul personal, aşa că un spaţiu special amenajat care să-i permită acestuia să pregătească meniurile zilnice ale artistului este mai mult decât necesar. Nu trebuie să lipsească plitele, cuptoare, o chiuvetă generoasă, plus mai multe frigidere şi un congelator. În imediata apropiere a bucătăriei va fi pregătit şi un spaţiu pentru servirea mesei pentru aproximativ 30 de persoane. Pe lângă aceste două spaţii, alte 16 cabine vor fi amenajate în incinta Sălii Polivalente pentru echipa artistului care însumează peste 70 de persoane, alţi aproape 460 de oameni din echipa locală fiind implicaţi în organizarea concertului.

Program

Accesul pentru concert se va face începând cu ora 18:00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmând ca de la ora 18:30, accesul să fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 20:00, în deschiderea show-ului Sting, va canta Joe Sumner, Sting urmând să îşi înceăa concertul în jurul orei 21:00.

Reguli de acces

Pentru intrarea în Sala Polivalentă, organizatorii recomandă utilizarea porţilor de acces corespunzătoare zonelor în care sunt repartizate biletele achiziţionate, porţile urmând a fi semnalizate corespunzâtor.

Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul va trebui păstrat pe toata durata concertului, spectatorii trebuie să aibă asupra lor şi un act de identitate valid. Fără act de identitate, accesul în spaţiul de concert nu va fi permis.

În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căşti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. Locaţia nu dispune de spatii pentru depozitare, de aceea organizatorii recomandă publicului să nu vină cu obiecte interzise.

În zona de concert VA FI PERMIS accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar daca sunt insotite de reteta, scrisoare medicala sau orice alt document înlocuitor al acesteia şi cu maxim o doză zilnică), insulina, spray inhalator pentru astm.

Organizatorii insistă ca spectatorii să lase acasă sau la maşină toate obiectele considerate "interzise", precum şi rucsacurile, accesul cu astfel de bagaje fiind strict interzis, dar sa aibă asupra lor obiectele mai importante, spre exemplu medicamente speciale, cu reteta.

Pentru siguranta publicului şi buna desfăşurare a evenimentului, participanţii sunt de asemenea rugaţi să se supuna controlului corporal amănunţit la cererea agenţilor de securitate.

Alte informaţii generale

Organizatorii recomandă spectatorilor ca, odată intraţi în spaţiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieşire de urgenţă de sectorul în care au alocate biletele, iar apoi să se bucure de spectacol.

Biletele ofera acces doar în sectorul pentru care au fost achiziţionate. Spre exemplu, spectatorii care au locuri în tribune nu vor avea acces pe Teren - Acces General sau în Golden Circle.

Pentru anumite sectoare din stadion, spectatorii vor primi şi câte o brăţară pe care trebuie să o păstreze pe toata durata spectacolului.

Odată ieşiţi în zona de concert, pentru a reveni la spectacol, spectatorii vor avea nevoie un alt bilet de acces. Acelaşi lucru este valabil şi pentru posesorii de brăţări. Odată părăsită zona de concert, se pierde posibilitatea de a reintra. Accesul la concert se va putea face din nou doar în baza unui bilet valid nou, care nu a mai fost scanat la intrare. Organizatorii atrag atenţia şi asupra faptului că există foarte multe categorii sold out, astfel că, odată părăsit sectorul în care biletul este alocat, este posibil să nu mai existe locuri disponibile pentru a putea reveni în aceeaşi zonă.

Înregistrarea de orice fel a spectactolului este strict interzisă. În incinta Salii Polivalente, fumatul este strict interzis, cei care nu vor respecta această regulă fiind pasibili de amendă.

Accesul cu copii

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Insa daca parintii aleg sa vina insotiti de cei mici, o vor face pe propria raspundere, achizitionand bilete de acces si pentru acestia. Accesul in zona de concert se va face doar in baza unui bilet valid, indiferent de varsta. Totodata, recomandam parintilor sa le asigure copiilor casti de protectie. Minorii trebuie sa fie insotiti de un adult.

Jetoane pentru bauturi si mancare

In incinta Sala Polivalente spectatorii vor avea la dispozitie bauturi racoritoare, apa si gustari. Toate bauturile vor fi servite numai la pahar. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie, distribuite in toate zonele de concert. In cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi rascumparate in aceeasi seara, de la casieriile din incinta, pana in ora 23:00.

Toate barurile, la fel si toaletele, vor fi amplasate pe inel, la etajele 1 si 2 ale Salii Polivalente.

Parcare

Publicul este incurajat sa vina la concert folosind mijloacele de transport in comun. Daca spectatorii aleg totusi sa vina cu masina personala, acestia sunt rugati sa apeleze la parcarile publice aflate in apropiere, parcarea Salii Polivalente nefiind disponibila pentru concertul de marti.

Bilete

Ultimele bilete se mai gasesc pe www.eventim.ro si in magazinele partenere, urmand ca, in ziua evenimentului, in limita disponibilitatii, acestea sa poata fi achizitionate de la casa de bilete a Salii Polivalente. Pentru mai multe detalii ce pot aparea in perioada imediat urmatoare, urmariti site-ul: www.emagic.ro si pagina de facebook: www.facebook.com/EmagicRomania.

Aflat la prima sa vizita in Ardeal, Sting a trimis un mesaj video fanilor sai, aratandu-se incantat perspectiva vizitarii Clujului. Concertul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al sau intitulat 57th & 9th, insa va include si cateva dintre cele mai cunoscute piese lansate de-a lungul carierei sale.

Sting este un nume uriaş al muzicii internaţionale. Înaintea carierei remarcabile de artist solo a fost liderul vocal, principal compozitor şi basist al trupei rock The Police, din anii 1970-1980. Ca muzician solo şi ca membru al trupei The Police, Sting a vândut 105 milioane de înregistrări şi a fost distins cu 16 premii Grammy.

Sumner s-a născut în Wallsend, lângă Newcastle-upon-Tyne, în nordul Angliei. Tatăl său era patronul unei lăptării. De la o vârstă fragedă, Sumner voia sǎ fie muzician. Primul sǎu aranjament muzical a fost oriunde ar fi primit o slujbǎ, interpretând cântece dupǎ amiază, în weekend, în timpul vacanţei de la colegiu şi la predare.

El cânta cu formaţii locale de jazz precum Phoenix Jazzmen, the Newcastle Big Band şi Last Exit. Sting afirmă că şi-a primit porecla de când era cu formaţia Phoenix Jazzmen. Într-un concert purtase un pulover cu dungi negre şi galbene, iar leader-ul formaţiei, Gordon Solomon, a observat că arată precum o albină. Şi a primit numele de scenă „Sting" („Înţepătură").

 

 

 

Comenteaza