Cu ce impresii au plecat de la Untold Tom Odell, Dimitri Vegas & Like Mike sau ATB FOTO/VIDEO

Cu ce impresii au plecat de la Untold Tom Odell, Dimitri Vegas & Like Mike sau ATB FOTO/VIDEO
Tom Odell, Lost Frequencies, Fedde Le Grand, Dimitri Vegas & Like Mike și ATB au fost numele grele ale industriei muzicale internaționale ce au avut sarcina de a deschide prima ediție a Untold Festival din Cluj-Napoca. Cu ce impresie au plecat?

Deși a recunoscut că nu își administrează personal pagina de Facebook, Tom Odell a postat pe rețeaua de socializare o fotografie de pe scena Untold, de aseară, cu mențiunea "sweet". A strâns 30.000 de like-uri si 150 de share-uri. Poza a ajuns si pe contul sau de twitter, despre care spune că este adevăratat sa conexiune cu fanii și pe instagram.

Britanicul Tom Odell a cunoscut faima cu piesa sa de debut, "Songs from Another Love", lansată în 2012. A câştigat BRIT's Critics' Choice Award la începutul lui 2013. Albumul său de debut, "Long Way Down", a fost lansat pe 24 iunie 2013.

Tânărul Lost Frequencies a fost nevoit să urce pe scenă la ora 22 deși el era cel ce a fost programat să încheie seara, iar asta după ce Duke Dumond și-a anulat concertul la Cluj în ultimul moment. Se pare că acest lucru nu l-a deranjat prea tare pe tânărul DJ, acesta a postat o poză cu el pe twitter tinand in maine steagul României și cu descrierea: "Untold festival yesterday was craaaazy".

La rândul său, Fedde Le Grand, DJ-ul ce a avut dificila sarcină de a antrena festivalierii Untold pentru Dimitri Vegas & Like Mike, dar care a reușit cu brio, a scris pe twitter: "untoldfestival you guys were incredible!! So much love Romania ❤️". Și a postat o fotografie cu mulțimea pe instragam.

Fedde le Grand, născut în 7 septembrie 1977 în Utrecht, Olanda, este un DJ și producător de muzică olandez, cunoscut pentru hiturile Put Your Hands Up For Detroit și Let Me Think About It cu Ida Corr. De-a lungul carierei sale a scos două albume, "Sessions", în 2007, şi "Output", în 2009.

Mult mai activ a fost ATB. Neamțul a fost de mai multe ori în România și chiar și la Cluj în urmă cu circa 5-7 ani. Se pare că s-a simțit ca acasă. Pe Facebook a făcut mai multe postări de la show-ul de aseară: un video și trei fotografii cu mulțimea ce a umplut în proporție de 80% suprafața de joc a Cluj Arena. A ținut să transmită și un mesaj pentru Untold: "Goosebumps! Thank you so much for this unforgettable night! 3 words for the Untold Festival: unexpected, amazing, unforgettabl". De altfel, în coferința de presă organizată ieri după masă, ATB spunea că-i place experiența unei prime ediții de festival, "se poate întâmpla orice, e plin de neprevăzut". 

ATB, născut André Tanneberger la 26 februarie 1973 în Freiberg, Saxonia, Germania, este un DJ german, muzician și producător de muzică trance, dance, chill out. Conform revistei de specialitate din lumea DJ-ilor, DJ Magazine, ATB se afla pe locul 11 în 2009 și 2010, iar în 2011 s-a poziționat pe locul 15 în același top și pe locul 1 în topul celor mai buni DJ ai momentului.

Vedetele serii - Dimitri Vegas & Like Mike - se pare că se odihnesc încă și le vor mulțimi fanilor, probabil mai târziu. Oricum, au făcut-o live aseară. La finele show-ul, cei doi frați greci s-au urcat pe pupitru cu steagul româniei și chiar și jocul de lumini de pe imensa scenă s-a aliniat în roșu, galben și albastru.

Cei doi frați de origine greacă stabiliţi în Belgia sunt la ora actuală cel mai îndrăgit DJ duo. Supranumiți și " The Kings of Tommorowland", show-ul lor a fost nelipsit în ultimii 5 ani de pe scena festivalului belgian. Cei doi sunt sunt apreciați și pentru proiectul derulat împreuna cu DJ-ul Steve Aoki, 3 ARE LEGEND, proiect prin care muzica lor a străbătut întreaga lume. Dimitri Vegas&Like Mike pregătesc și o lansare discografică pentru vara anului 2015, care va include colaborări cu Major Lazer, Ummetn Ozcan, Martin Garrix și Afrojack. Momentan sunt clasați pe locul 2 în lume, conform Dj Mag Top 100 DJs.

Comenteaza