Concertul Andre Rieu de la Maastricht, transmis live la Cluj VIDEO

Concertul Andre Rieu de la Maastricht, transmis live la Cluj VIDEO
Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca va transmite, în direct, concertul lui André Rieu de la Maastricht 2016. Evenimentul va avea loc în data de 23 iulie, la ora 21.00.

Cunoscut ca şi „Regele Valsului" de către milioane de oameni, André Rieu este unul dintre cei mai populari muzicieni ai momentului. Legendarul său concert anual de la Maastricht este unul dintre cele mai aşteptate evenimente cinematografice ale anului, precedenta reprezentaţie adunând admisii record în multe dintre ţările în care a fost difuzat.

Având drept locaţie oraşul natal al artistului, decorul medieval al pieţei centrale din Maastricht conturează un spectacol extraordinar al maestrului olandez André Rieu, care este în elementul său pe scenă alături de bine-cunoscuta orchestra Johann Strauss, soprane, tenori şi invitaţi speciali.

Comentând asupra spectacolului de anul acesta, artistul a declarat : „În fiecare an găsim metode noi de a face concertul din oraşul meu natal să fie o experienţă unică, atât pentru spectator, cât şi pentru publicul care ne urmăreşte în cinematografe. Investim foarte mult timp, energie şi dragoste în crearea a ceea ce îmi place să numesc magia Maastricht".

Exclusiv pentru audienţa din cinematografe, gazda evenimentului, Charlotte Hawkins, va face o introducere a spectacolului, precum şi un interviu cu maestrul André Rieu imediat ce acesta va părăsi scena marelui spectacol.


Concertul lui André Rieu de la Maastricht 2016 se anunţă a fi cel mai mare şi spectaculos concert al artistului difuzat în cinematografe vreodată. Va avea o durata de aproximativ 3 ore, incluzând o pauză de 15 minute.

Născut în Maastricht, Olanda, într-o familie de muzicieni, André Rieu este cel mai de succes violonist din lume și cel mai bine vandut muzician clasic din toate timpurile. Deţine cea mai mare orchestrî privată din lume și a vândut mai mult de 40 de milioane de albume și DVD-uri.

Lansarea sa internationala a venit în 1994 cu CD-ul "Strauss & Co". De atunci, a primit mai mult de 400 Platinum și 171 de Gold Awards. Are mai mult de 1,2 milioane de fani pe Facebook. În concertele sale, interpretează cele mai frumoase valsuri de Johann Strauß sau Franz Lehár, hit-uri de renume mondial din musicaluri şi filme, cele mai iubite arii de operă şi operetă, precum și muzică populară din toate decadele.

André canta la o vioară construită de Stradivarius in 1732.

 

Comenteaza