Concerte Jazzybirds și Vița de Vie, duminică, în Parcul Central

Concerte Jazzybirds și Vița de Vie, duminică, în Parcul Central
Jazzybirds și Vița de Vie vor concerta, duminică, în Parcul Central, în cadrul evenimentul Jazz in the Park: pentru prieteni.

Cele două formații ar fi trebuit să concerteze la Cluj-Napoca în luna iunie, în cadrul primei ediții a Festivalului Jazz in the Park, însă din cauza vremii nevaforabile, cea de-a doua zi de spectacole a fost amânată. Scena va fi amplasată în zona Clădirii Casino. Accesul va fi liber.

Vița de Vie este una din cele mai cunoscute trupe din România. Al optulea album al trupei, "Acustic", conține 13 piese de pe albumele mai vechi, însă reorchestrate. Astfel, "Basul și cu toba mare" este interpretată în variantă jazz, iar piesa "Varză" este cântată în stil bossa nova.

Jazzybirds e o trupă din Cluj-Napoca și a luat naștere în 2011, inițial din dorința de a interpreta câteva din suitele lui Claude Bolling. Mai târziu, membrilor trupei le-a venit însă ideea de a transforma câteva piese rock în stilul caracteristic jazz-ului.

Cele trei zile de festival Jazz in the Park din luna iunie au însemnat 20 de concerte, printre care Maria Răducanu, Byron, Waldeck și Otros Aires, care au strâns, în total, peste 20.000 de participanți.

Comenteaza