Concert Semnal M pe scena Teatrului Naţional din Cluj

Concert Semnal M pe scena Teatrului Naţional din Cluj
Semnal M, o trupă legendă a muzicii româneşti, concertează pentru prima dată pe scena Teatrului Naţional din Cluj-Napoca. După 40 de ani de activitate. Invitat special este solista de operă Iulia Merca.

Semnal M este o trupă românească rock înfiinţată în 1977. Trupa a fost lansată oficial în 1977 cu numele „Semnal", având în componenţă pe Iuliu Merca, Ştefan (István) Boldijar, Liviu Hrişcu (ex. Mondial), Constantin Sălăgean şi Tavi Popovici. În 1978 au lansat primul album, intitulat „Trenul cursă de persoane Apahida - Cluj-Napoca".

Componenţa actuală a trupei este următoarea: Ştefan Boldijar - voce, bass, Florin Ştefan - chitară, voce, Nicu Barna - chitară, percuţie şi voce, Sorin Zamfir - tobe. Ştefan Boldijar este singurul rămas în formaţie dintre membrii fondatori de acum aproape 40 de ani.

Una din primele compoziţii ale lor, „Moara", a urcat în topul New Musical Express (un Top alcătuit săptămânal din o sută de piese din Europa de Est) până pe locul 4, fapt confirmat şi de Radio Europa Liberă, în 1978.

Concertul de la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca va avea loc sâmbătă, 17 decembrie 2016, de la ora 20:00. Biletele costă între 20 şi 50 de lei. 

 

Comenteaza