Video Advertorial Concert extraordinar de Crăciun la Cluj - JAZZ Sinatra CHRISTMAS SHOW

Concert extraordinar de Crăciun la Cluj - JAZZ Sinatra CHRISTMAS SHOW

Luna decembrie este o lună a cadourilor, iar “JAZZ Sinatra CHRISTMAS SHOW” este invitația perfectă pentru toți cei care doresc să simtă farmecul unui spectacol rafinat, de bun gust și plin de emoții.

Multe dintre cântecele de Crăciun sunt adevărate hituri ascultate an de an. Marii artiști precum Frank Sinatra, Bing Crosby, Dean Martin sau Nat King Cole sunt interpreţii unora dintre cele mai populare cântece de Crăciun.

Succesul spectacolelor Jazz Like That s-a conturat în jurul legendarului musician Frank Sinatra, fiind una din cele mai reprezentative voci din istoria jazz-ului și a swing-ului.

Concert extraordinar de Craciun - JAZZ Sinatra CHRISTMAS SHOW

Alaturi de entertainer-ul Gabriel Farkas din Ungaria, publicul a avut ocazia sa cante si sa fredoneze cele mai cunoscute cântece de Crăciun precum: Have Yourself A Merry Little Christmas, Santa Claus Is Coming To Town, Christmas Song (Chestnuts roasting on an open fire), Let It Snow, White Christmas, Hallelujah, Last Christmas, All I Want For Christmas is you.

Cu vocea sa de invidiat si un deosebit talent actoricesc, Gabriel Farkas readuce în lumina reflectoarelor farmecul cântecelor interpretate de marii artiști ai secolului trecut, dedicându-și o mare parte din carieră omagierii lui Frank Sinatra. În urma anilor de studiu vocal și teatral, Gabriel este acum apreciat pe scenele muzicale și teatrale ale Europei, pentru show-urile lui de neegalat și ușurința cu care reușește să poftească publicul în lumea Jazz-ului și nu numai.

Seara va fi cu atât mai specială, cu cât trupa AdLibitum Voices, cea mai iubită trupă de pop opera din România, a acceptat invitația de a fi prezentă la acest concert extraordinar, când vom avea ocazia să ne bucurăm de vocile lor minunate și de bine-cunoscutele melodii ale lui Frank Sinatra. Grupul este format din doi tenori, un bariton și un bas: Tiberius Simu, Sergiu Coltan, Vlad Morar și Cristian Ignuta, absolvenți ai Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, cu o bogată activitate artistică. Ei sunt și colaboratori ai Operei Naționale Române din Cluj-Napoca.

Așadar, JAZZ Sinatra CHRISTMAS SHOW vă așteaptă pe data de 4 Decembrie 2022, ora 19:00, la “Casa de Cultura a Studentilor” din Cluj-Napoca pentru a trăi o seara magică, în care veți asculta, veți cânta și vă veți bucura de cele mai cunoscute cântece de Crăciun, transpuse pe ritmuri de Jazz, interpretate de vocile inegalabile ale unor artiști deosebiți.

Biletele sunt puse in vanzare exclusiv online pe Bilete.ro

Detalii pe Facebook/Jazz Like That

Comenteaza