Comedy Cluj revine după un an de pauză

Comedy Cluj revine după un an de pauză

Comedy Cluj revine în toamnă cu o nouă ediţie. Festivalul de film şi-a schimbat managementul şi promite proiecte noi pentru 2018.

Festivalul a fost organizat până în 2016 de Horaţiu Dan, fiul omului de afaceri Sorin Dan. Noul director Comedy Cluj este Vlad Gliga, inițiatorul TEDxEroilor. Decizia de a lua pauză un an (în 2017, n.red.) a fost luată pentru ca noua echipă să poată propune o viziune mai îndrăzneață asupra misiunii și a formatului festivalului.

Anul acesta, pe lângă secțiunea de film, care va rămâne o componentă de bază a Comedy Cluj, festivalul va aduce spectacole de teatru, improvizație, stand-up și o serie de proiecte speciale.

De-a lungul celor 8 ediții deja desfășurate, Comedy Cluj a proiectat peste 950 de filme de comedie, iar la ediția din 2015 s-au introdus primele spectacole de teatru de comedie. Aceste evenimente speciale au explorat o altă latură a comediei, iar în viitor festivalul va continua diversificarea evenimentelor conexe care pun publicul în fața altor forme de comedie.

Comedy Cluj va aeva loc între 12 și 21 octombrie 2018 la Cluj-Napoca.

Comenteaza