Foto Coldplay va concerta pentru prima oară în România

Coldplay va concerta pentru prima oară în România
| Foto: https://www.moustique.be/

Coldplay este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite trupe rock. Aceasta a anunțat că în 2024 va susține un turneu în Europa, iar printre țările în care formația britanică va concerta se numără pentru prima dată și România.

Coldplay a anunțat un turneu în Europa în 2024 și țările în care vor concerta. Printre acestea se află și România. Anunțul a fost făcut în timpul concertului Humankind de la Amsterdam, printr-un video. 

Anul viitor rockerii britanici vor ajunge în Grecia, România, Ungaria, Franța, Italia, Germania, Finlanda, Austria și Irlanda, potrivit postării acestora de pe Instagram. 

Coldplay va concerta pentru prima oară în România

Mai rămâne de aflat când și unde anume în România va avea loc concertul formaţiei rock britanice Coldplay, care are peste 50 de milioane de albume vândute. 

Trupa Coldplay este formată din Chris Martin (voce), Jon Buckland (chitară), Guy Berryman (bas) şi Will Champion (tobe). Coldplay este una dintre cele mai cunoscute trupe din lume și una dintre cele mai de succes formații rock a ultimului mileniu.

Comenteaza