Video Foto Clujenii au fredonat cele mai tari hituri ale anilor 90'! Coolio, Culture Beat și C Block au umplut BT Arena

We Love Retro, care este din 2014 cel mai mare retro party din România, a revenit pentru al șaselea an consecutiv  la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în 23 noiembrie  2019, iar pe scenă au urcat: 

Coolio a acaparat la începutul anilor 90 scena rap cu megahitul Gangsters paradise,  piesă care s-a vândut în 6 milioane de copii și a ajuns numărul 1 în topul Billboard în 1995.

Culture Beat este trupa de eurodance formată în 1989 și cunoscută datorită hit-urilor Got to Get It , Mr Vain.

Rednex este grupul de artiști suedezi cunoscuți pentru piesele “Cotton Eye Joe”, “Wish you were here” “Hold Me for a While” și “The Chase”.

C Block sunt legendarii rapperi ce au adus cultura hip-hopului american în Europa,  unde hit-ul Shake that Azz a făcut furori în anii 90. Ei mai sunt cunoscuți și pentru piese precum So Strung Out,Time is ticking away.

Down Low este trupă de hip hop formată în 1995 și cunoscută pentru hit-urile  Johnny B ,So Long Goodbye, Vision of Life, Once Upon A Time.

E-rotic este duo-ul ce reprezintă cel mai bine atmosfera de pe ringurile de dans din anii 90. Sunt cunoscuți pentru hit-uri “Max don’t have sex with your ex”, “Fred come to bed”, “Willy use a Billy…Boy” și “Sex on the phone”. Piesele lor au ajuns rapid după lansare numărul 1 atât în topurile muzicale din Europa, cât și în topurile din America de Sud și Japonia.

Captain Hollywood Project sunt cunoscuți pentru hit-urile “More and more”, “Find Another Way”, Impossible” și “Only with you” . 

Comenteaza