Video Clujeanca Roxen reprezintă România la Eurovision 2021

Clujeanca Roxen reprezintă România la Eurovision 2021
| Foto: eurovisionworld.com

Cântăreaţa Roxen, pe numele real Larisa Roxana Giurgiu, în vârstă de 20 de ani născută la Cluj, va reprezenta România la Eurovision 2021.

Clujeanca Roxen va interpreta piesa „Amnesia” la Eurovision 2021. Roxen spune că această piesă este una extrem de personală, dar se bucură că juriul a ales această piesă, pentru că are energia necesară. Piesa „Amnesia” este o melodie despre oameni, iubire și voință. Este o piesă ritmată și dă energie și putere oamenilor ce o ascultă.

Roxen era pe punctul de a reprezenta România la Eurovision Song Contest 2020 cu „Alcohol You” înainte ca concursul să fie anulat din cauza pandemiei. TVR a optat pentru trimiterea din nou a lui Roxen la Eurovision Song Contest 2021. Cu toate acestea, de data aceasta, piesa urma să fie aleasă intern, spre deosebire de emisiunea Selecția Națională de anul trecut.

Roxen s-a născut la Cluj şi cântă de la vârsta de 7 ani. În copilărie, Roxen a fost fascinată de domeniile artistice: scrierea și publicarea cărților, cântatul la festivalurile școlare, actoriea și teatrul. A simțit întotdeauna că aparține scenei. Pentru ea, fiecare experiență muzicală este o călătorie către o altă dimensiune. Aura muzicală a lui Roxen creează o lume cu totul nouă.

Roxen a câștigat faima după „You Don't Love Me” al producătorului român Sickotoy, care a ajuns pe locul trei în România și a fost difizat la radio în alte câteva țări. Ea a urmat acest succes cu single-uri, „Ce-ți cântă dragostea” și „Spune-mi”, ajungând în cele din urmă la vârful topului național, scrie eurovisionworld.com.

Comenteaza