Cinema ARTA Cluj la 108 ani: Apel la amintiri

Cinema ARTA Cluj la 108 ani: Apel la amintiri

În data de 30 octombrie 2021, cinematograful marchează 108 ani de existență și invită publicul la o zi plină cu filme cult și clasice de artă, muzică și povești despre cinema și istoria ARTA.

Cu această ocazie lansează și un nou apel la memoria colectivă pentru a contribui și îmbogăți povestea cinematografului, pentru a înțelege cât mai bine ceea ce reprezintă ARTA pentru comunitatea locală și pentru oraș. Până în data de 30 noiembrie 2021, publicul este invitat să trimită materiale reprezentative și amintiri din orice perioadă legate de Cinematograful ARTA pentru arhiva digitală a cinematografului. Ele pot fi sub formă de fotografii, texte sau ilustrații. Materialele trebuie să includă un titlu, an și autor. Textele pot fi trimise în limba română, maghiară sau engleză. 

Pentru a trimite materialele există două posibilități: trimise pe e-mail la adresa contact@cinema-arta.ro sau fie în format fizic la cinematograf, Strada Universității, nr. 3. Mai multe detalii despre programul ARTA 108 și apelul la amintiri pe www.cinema-arta.ro.

Comenteaza