Chitaristul Al Di Meola a electrizat Clujul aseară. Ascultă fragmente din concertul de la Teatrul Naţional FOTO/VIDEO

Chitaristul Al Di Meola a electrizat Clujul aseară. Ascultă fragmente din concertul de la Teatrul Naţional FOTO/VIDEO
Cunoscutul chitarist Al Di Meola a concertat ieri seară pe scena Teatrului Naţional din Cluj, în faţa a aproximativ 1.000 de persoane.

Sala Naţionalului clujean, care numără peste 900 de locuri, a fost arhiplină, în condiţiile în care preţul biletelor a fost cuprinse între 50-300 de lei, în funcţie de locul din sală. Numeroase persoane au asistat la concert din picioare.

Chitaristul a concertat alături de formaţia New World Sinfonia, formată dintr-un baterist, un alt chiatrist şi un acordeonist. Muzicianul a interpretatat piese compuse de el, detaliind la unele dintre piese modul în care au fost compuse - de pildă, în autobuz, sau pentru cine - cum a fost cazul unei melodii compuse pentru tatăl său.

Atât pe parcursul concertului, ctâ mai ales la final spectatorii l-au aplaudat entuziaşti pe chitarist şi pe grupul său, care au oferit un bis. Între cei prezenţi la concert s-a numărat şi fostul ministru al Educaţiei, Mircea Miclea.

Recitalul lui Al Di Meola a fost precedat de un mini-concert al chitariştilor de la Trio Zamfirescu. După încheierea reprezentaţiei de la Teatrul Naţional din Cluj, Al Di Meola a cântat şi în clubul Diesel. El va concerta în localul respectiv şi deseară, de la ora 22.

Citeşte aici ce a declarat chitaristul la conferinţa de presă de marţi.

Vezi mai jos ce a zis Al Di Meola în deschiderea recitalului său.

Ascultă fragmente din câteva piese interpretat de celebrul chitaristul şi grupul care l-a acompaniat, la Cluj.

Comenteaza