Ce puteți face vineri la WonderPuck

Ce puteți face vineri la WonderPuck

Accesul la toate activitățile este GRATUIT.

În Piața Unirii, programul de vineri, 10 septembrie, începe de la ora 18, cu spectacolul nonverbal „Răpirea Soarelui și a Lunii”, susținut de TrappTop Flotta din Ungaria. De la ora 18.45, în Piața Unirii urmează spectacolele itinerante nonverbale „Patrocle Patroclescu și aerele lui” și Lorelei. Urmează, tot aici, de la ora 20, spectacolul „Păcală”, prezentat de Teatrul de Animație „Țăndărică” din București. Seara se va încheia în Piața Unirii cu spectacolul cu foc „Origini”, susținut de Teatrul Național „Aureliu Manea” din Turda, de la ora 21.

În curtea Muzeului de Artă, de la ora 17, va avea loc spectacolul „Cine va păzi clopoțeii”, susținut de Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia. În aceeași locație, de la ora 19 este programat spectacolul nonverbal adresat întregii familii „ MIMóka”, prezentat de Csaba Méhes din Ungaria. De asemenea, de la ora 21, adolescenții de peste 14 ani sunt așteptați tot aici la momentul „Impro Show”, al artiștilor de la Just Push Play din Cluj-Napoca.

Ediția din acest an a primului festival pentru copii și familie din Transilvania va avea loc la Cluj-Napoca și Bonțida între 9 și 12 septembrie.

Comenteaza