Ce le pregătește ATB festivalierilor Untold

Ce le pregătește ATB festivalierilor Untold
ATB este unul din headliner-ii primei seri de Untold Festival. DJ-ul neamt va mixa in jurul orei 01:00, pe scena principala de la Cluj Arena.

Prezenta lui la Cluj a fost anunțată in nenumărate randuri, însă s-a concretizat prima data in urma cu circa 4-5 ani cand a mixat in fostul club Obsession. Ca si atunci, nici de aceasta data artistul nu va avea timp sa viziteze Clujul: "Cand am un show e aeroport-hotel-concert-hotel-aeroport. Maine am programată un alt concert. Timpul e scurt. As vrea sa am mai mult timp. Poate data viitoare", a spus acesta intr-o conferința de presa. 

Pentru publicul de la Untold a pregătit un playlist cat se poate de variat. Promite un show in totalitate live si chiar regreta epoca vinilurilor. "Vor fi si piese mai vechi, dar si foarte multe noi. Îmi place noul, ori de câte ori pot merg la studio si trec la altceva. E ca si cum ai zice ca mâncarea ta preferata sunt pastele, dar nu poti mânca paste la nesfârșit". 

Inca nu a apucat sa vadă cu ce se mănâncă festivalul clujean, dar spune ca-i place sa trăiască experiența unei prime ediții: "multe se pot întâmpla in acest caz, e plin de neprevăzut, dar sper sa crească si sa fie cunoscut in industria internatioanala". 

Nu știe niciun artist roman, dar spera sa afle mai multe cu ocazia Untold. 

ATB, născut André Tanneberger la 26 februarie 1973 în Freiberg, Saxonia, Germania, este un DJ german, muzician și producător de muzică trance, dance, chill out. Conform revistei de specialitate din lumea DJ-ilor, DJ Magazine, ATB se afla pe locul 11 în 2009 și 2010, iar în 2011 s-a poziționat pe locul 15 în același top și pe locul 1 în topul celor mai buni DJ ai momentului.

Comenteaza